38+1 de gelen minik adamımm🥰
Duygusal ve özel anları anlatamıycam şuan sadece detayları verip kaçacağım malum 2 günlük tazecik bir anneyim.
19 kasımda sabah 5 de regl sancısıyla karışık bel ağrısına uyandım anladım bişeylerin olduğunu çünkü farklıydı hissediyordum. Kalkıp namazımı kıldım yasinimi okudum baktım sancı geçmiyor, duşa girdim biraz ısıyı yükselttim suyun altında hafif bir squat yaptım son bi vücuduma baktım temizlenip çıktım. Sancılar devam ediyo hiç yalancı veya düzensiz değildi zaten hep düzenli geldi. Eşim işteydi yazmadım ona biraz evde çekeyim diye 8 gibi eşime yazdım bugün Ogün sanırım diye neyse geldi eve benim sancılar devam ama öyle dayanılmayacak kadar değil biraz yürüme hareket hafifletiyordu ağrılarımı. Kahvaltımızı yaptık ben fazla yemedim ne olur ne olmaz diye 11buçuk gibi hastanedeydik sancım düzenli açılmam 5 6 cm ebe dedi bu kız doğuruyor 😅 Beni bastı heycan direk yatışımı yaptık suniye bağlandım hızla ilerlemek için çok sürmeden 7 8 cm dedi o sırada suyum bacaklarımın arasında sızdı çok fazla değildi neden bilmiyorum. Biraz zordu kolay olduğunu söyleyemiycem. Artık doğumhaneye geçtim ıkınmayı beceremediğim için süreç zorlaşıyordu nolur ıkınma yöntemlerini öğrenin en önemli kısım o çünkü. Neyse en son ıkındım birşekilde fıyt diye birşey kaydı o anın mükemmelliği gerçekten çok başka anlatması mümkün değil dünyanın en rahatlatıcı ve en güzel anı. Rabbim bekleyen herkese sağ salim kavuşmayı nasip etsin.🤲
Dikişlerim var dediğim gibi ıkınamadığım için mecbur ama bebek doğduktan sonrası zaten rahat eş çıkarkende çok rahattı dikiştede uyuşturdu doktorum yine rahattı. Ben bu şekilde bitirdim çok şükür akşamına evimize geldik hatta.
Kızlar aktif bi hayatım yok çok hareketli değildim , ada çayına başladım 2 gün öncesi sancımın başlamadan önceki akşamda ananas yedim bence faydası çok. Hepinize hayırlı kolay doğumlar. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Evlat sahibi olmak isteyenlerede nasip etsin rabbim.
Zor bir süreç yalan değil ama sonuç mükemmel kucakladığınızda anlayacaksınız. Ben anlamıyordum ne olabilir derken kucağıma aldım ve anladım daha ötesi yok.💙
Ben oğlumu emzirmeye kaçar Allaha emanet olunn💙💙
Bu arada vanda Akdamar hast. Şakir Aydoğdu ile gerçekleştirdik doğumu ekibi ve doktorum ilgileri yaklaşımları çok güzeldi.❤️ Vanda arayış içinde olanlara tavsiye olsun🌼