umutkaplidunyam Merhaba hanımlar ☺️ bugün hamile olduğumu öğrendim beta hcg degerim 40,87 çıktı iyi bi doktor arayışındayım o yüzden randevu alana kadar sizlerden bilgi almak istiyorum ilk muayenede neler oluyor bebeğim tahmini ne kadarlık 🤗🤗
Bernnnaaaa umutkaplidunyam daha çok küçük erken öğrenmişsin canım beta 3000 üzerinde karından görünür. Bana sorarsan ben 7 haftalık gittim beta 33bindi kalp atışını falan duymuştuk ilk muayenede 🙂
arirangg umutkaplidunyam Son adet tarihine göre hesaplanır canım. Bu tarihe göre 5+1 haftalık hamilesin. Hayırlı olsun.
umutkaplidunyam Bernnnaaaa Anladım Allah analı babana büyütsün inşallah 🤗 yani alttan muayene o zaman bana dimi
BernaOmer Kızlar az önce pembemsi bişe gördüm dün kasiklarim ağrıdı reglmi olucam 2t ekimi bekliyorum iki gün öncede oluyo genelde biraz umudum vardı
umutkaplidunyam arirangg Teşekkür ederim canım hayır tam 1 hafta oldu öğreneli canım yani randevu alıp erkenden gitmek daha iyi değil mi folik asit kullanımı vs icin
arirangg umutkaplidunyam Canım herhangi bir folik asit kullanabilirsin. Haftaya gidersen hem kese hem bebeği görme ihtimalin var. Şimdi gidersen keseyi ancak görebilirsin ya da görmeme ihtimalin de var canım