Sezen04 Asyaninannesi58 yok canım bana sadece popo aşağıda baş yukarda dedi bebek aşağıda dedi hatta rahimle alakalı bişey demedi o yüzden tedirgin oldum benim kafama takılan bebeğime zarar verir mi acaba diye
Fatmaztrk Sezen04 hiç problem değil daha çok şekil değiştirir o zamanı var doğum pozisyonu alması için. Eğer kanala inersede hastanede ufak bir masajla tekrar yukarı çıkarılıyor hiç korkma stres çok etkiliyor.
Sezen04 Stoppedstar evet bende hareketleri aşağıda hissediyorum hep sıkıntı olmasın yeterki bebeğim iyi olsunda inşallah
Sezen04 usenmedimyaptimbirvelet benüm doktor beni neden bu kadar korkuttu anlamadım ya benimde aynı sizin gibi
kaderbylozturk Sezen04 lekeyi bilemem de benım basından beri hep ters bir sorjn olmadı cok sukur 37+4
Sezen04 kaderbylozturk lekeyi sanırım ben kendimi çok zorlamış olabilirim doktor fazla ayakta kalmaktan olabilir dedi şuan çok şükür azaldı gibi
Sezen04 Asyaninannesi58 yaa umarım öyledir beni tek yedir eden o yoksa sezeryan falan ne olursa olsun bebeğim iyi olsun yeter ki
Asyaninannesi58 Sezen04 bebek zaten dönüp duruyo 30 a kadar belli bi pozisyonda kalmıyor ki tedirgin olma sen
Sezen04 Asyaninannesi58 dokdor neden o kadar korkuttu beni anlamadım felaket tellalı gibi duyduğum dan beri stres içine girdim de çok şükür burda duyduklarım rahatlattı beni
Sezen04 Ilkesmomy bilgim olmadığı için sordum doktorum korkutunca benimde ilk bebeğim olduğu için anlayamadım o yüzden konu açmak istedim sağolsun arkadaşlar beni aydınlattı ve rahatlattı🙏🏻