Hilal3425 Boss01 yararını gördüm canım senin içinde tüm bebek isteyen kadınlar içinde dua ediyorum rabbim herkese sağlıkla nasip etsin inşallah çok zor günlerdi banada hep diyorlardı önce kafanı rahatlat diye çok doğruymuş
Hilal3425 BernaOmer ay inşallah gelmezde yerleşme kanamasıdır güzel haberlerini burada bekliyeceğim 🥰
Elifdamlayildiz Bende 9 aydır bekliyorum canım daha yeni test yaptım şaşırtmadı tabikide gene negatif ağlamak için hazırlanıyorum su an ☹️ hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Boss01 Elifdamlayildiz ☹️Allah duysun sesimizi ya bende çok üzülüyorum anlatamam adet olacam gibi bende 3 gün var bekliyorum bakalım test yaptım yine negatif elimde de test kalmadı zaten artık istememde yapamam
Hilal3425 BernaOmer ya olabilir yerleşme kanaması öyle olur çünkü kendi bedenini kendin daha iyi bilirsin daha önce böyle başlamadan önden hafif kanama oluyormuydu benim olmazdı hiç mesela beyaz iç çamaşırı giyip takip et bence ped takma boşu boşuna mantar riski olmasın
BernaOmer Hilal3425 Olmazdı direk kırmızı görürüm hep gününü biliyorum şimdi önden hafif kırmızı anlamadım arkası gelicek gibime geliyo
Elifdamlayildiz Boss01 benimde altı gün var daha nereme batıyor da bu kadar sabırsızlık yapıyorum anlamıyorum çevremdeki herkes gözümün önünde doğurdu 1,5 yıldır evliyim hala çıt yok artık depresyona girdim resmen yatsam yatamiom kalksam hayattan anlamiom🤦☹️
Hilal3425 BernaOmer hadi bakalım bence arkası gelmeyecek bende öyle hissettim heycanlandım 🥰 haber edin mutlaka ama
Boss01 Elifdamlayildiz ayy aynıyız evden çıkasın gelmiyor değil mi sanki etrafındaki herkes doğuruyor hamile kalıyor ve hep sana haber geliyor benimle evlenen kim varsa 6-7 aylık gebe bizde çok istiyoruz zaman geçmiyor bana da 🥺
Elifdamlayildiz Boss01 evden çıkmayı bırak normalde yaptığım işlerimi bile artık yapmak istemiyorum bomboş yasiyormusum gibi hissediyorum artık günde yaptığım tek bişey var yataktan zorla kalkmak zorla biseyler yemek insanların bebekli hayatlarına ozenmek ve geri yatamamak😂sinirden gülesin geldi su an da🤦