Susamannem Merhaba ben beş haftalık hamileyim bebeğimin kesesini yeni gördük Doktor 15 gün sonra kalp atışını dinlemeye gelebilirsiniz dedi siz ne zaman duydunuz ilk kalp atışını baya merak ediyorum
Kirmizibalik1 Susamannem bende 5haftalikken gordum. 10gun sonrasina gun verdi. Gittigimde 7hafta4 gun dedi iste. Duyduk pit pit kalbini baligin🤭🌺 kiz bide gozukuyor o kalp atisi balik gibi hamsi gibi birsey oynuyor. Allahim bu ney yaaaa 🤩🤩🤩
kubraselcuk Susamannem bende aynıyım kuzum bana da doktorum 15 gün sonra gel dedi heyecanlı ve telasliyim 🥺
2019-ikra Susamannem senle aynıyız canım bende bugün gittim keseyi gördük 10 gün sonra tekrar gel dedi 5 haftalık dedi ama çok küçüktü ya
Serapp777 Susamannem aynı şekilde ılk gittiğimde 5 haftalıktm keseyi gördük 15 gün snra tkrr cagırdı kalp atısını duyduk🙏🏻15 gün zor geçmişti cok heyecanlı süreçler
Lulu02 Susamannem canım dün 6+6′da duyduk çok şükür bebeğimizi de gorduk inanılmaz bir duygu dünyanın en güzel sesi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🫶🥺