Bbbbnn Merve5155 10 değil artık canım arttı o fiyat sabitleytiysen o ayrı en düşük paketi zaten sabitletmediysen 10 luk paketi 13-15 arası oldu 17 de vardır king paketler öyledir
Citlembikannesi Bbbbnn 10luk paket falan ne oluyor 🙈 sadece dogum ucretini mi konusuyoruz tam bilmiyorum acikcasi yarin fiyat ogrenicem ama 🙈
Bbbbnn Citlembikannesi evet sadece doğum ücreti canım standart, vıp, kıng paket olarak 3 paketi var süslemeler vs gittikçe daha detaylı oluyor
Maliefem Citlembikannesi benim ilk dogumumu Aynur hanım yaptırmıştı sezeryan olmuştum sonra 2 tane daha normal yaptim simdi yeniden Aynur hanım la normal yqoacaz insallah🙏
Zelis97 Citlembikannesi benim ikinci gebeliğim. 3 buçuk sene önce kızımda da aynı doktora gitmiştim yeni dogacak olan bebeğimde de aynı doktorumu tercih ettim. Çok samimi çok içten bir doktor boş yere testler yaptırıp ekstra şeyler istemiyor sadece gerekli şeyleri söylüyor. Hastane olarak odaları küçük ama yeterli sonuçta bir gün veya 2 gün yatış yapıp çıkıyoruz. Doktorumla tavsiye üzerine tanışmıştım memnun kalınca yeniden doktor araştırmasına girmeden ilk tercihim Sevda hanım oldu
skr0306 Citlembikannesi benim de hamileliğim riskli tam olarak neyiniz var ben fakültede. Doğum yapıcam
c_ynr38 Hüma hastanesi Gönül erkan a gidiyorum 250 tl muayene ücreti çok sakin ve ilgili bir doktor. Doğum ücreti en son 5500 dü ama ben çok önce sormuştum şimdi zamlanmış olabilir. Sezeryan ve normal aynı fiyat.
muallimehanimmom5 Citlembikannesi Hüma hastanesi Cahit gözüakca gidiyorum ilk bebeğimde doğumu onda yaptım şimdi tekrar ona gidiyorum gayet memnunum sendikalı olduğum için indirimli 200 muayenesi doğumda en son gittim sordum 6800 tabi yıl basında zam olur kesin sezaryen normal doğum farketmiyor
Mustafayigitvebeytugannesi Citlembikannesi benim üçüncü gebeliğim üçünde de Mustafa Oğuz Yılmaz’a gittim şimdi yine ona gidiyorum çok ilgili güler yüzlü bir doktor Medical palace hastanesindeydi ama Erciyes Hastanesi’ne geçmiş muayene 300 TL bizim sigorta yok 600 veriyoruz muayene ücretine.
Merve5155 Bbbbnn evet olabilir artmıştır mutlaka standart paket benimki . King filan çok yüksektir haklısınız 🤦🏼♀️
Merve5155 Citlembikannesi benim aldığımda bu fiyatı 9 ay olacak neredeyse🙈 belki yeni yıl fiyatı o olmuştur bilemiyorum . Gidip bi fiyat almanızda fayda var
Bbbbnn Merve5155 kaç haftalıksınız şuan doğum ücretinde sabitleme yapmışmıydınız bende Cemal hocanın hastasıyım
[silindi] Tekten hastanesine gidiyorum. Nilgün Özer çok ilgili ve çok iyi bir doktor. Muayene ücreti 323 ödüyoruz biz normalde sezaryende aynı ücreti 6 bin. Mutlaka bir görünün derim😇
Gizemozbek Erciyes kartal hastanesi Rakip Tutana gidiyorum çok memnunum.Muayene ücreti 500 TL.Normal doğum 12 bin, sezeryan 15 TL şuan. yeniyildan sonra zam geleceğini söylüyorlar tabiki.
Gamzeveruzgar Gizemozbek tatlım bende Rakip beye gidiyorum, çok da memnunum ama vip değil normal odaya alip daha uygun fiyat veriyor mu sordun mu hiç
Gizemozbek Gamzeveruzgar sordum cnm Rakip beyin hastalari vipaypi odada kaliyo fotoğraf çekimi falanda dahil oluyo o hastanedeki diğer doktorlarınki normal oda oluyo cnm