Momandbabyy kızlar bebeğin duruşuna göre cinsiyet anlayan var mı genellikle doğru çıkıyor. Haftaya cinsiyeti öğrenecek ama çok merak ediyorum 🥰
Momandbabyy Sermec27 teşekkürler içinizden geçen mi yoksa bildiğiniz bi yöntem mi var acaba merak ettim 🥰😄
Deletedmom_85 Kirmizibalik1 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/
Armess_loya Kirmizibalik1 sol üst köşedeki üç çizgiden, resim yükle yazıyor resmi yükle bas kopyalayıp buraya yapıştırın.
Kirmizibalik1 Armess_loya ay y9k ki oyle bisey bende yanitla yaziyo orda of ya ne beceriksiz birseyim 🤣
Kirmizibalik1 Armess_loya ayy orda miiiiii ben bu sayfadaki uc noktaya bakiyorum deniyim hemen e bu sayfaya nasi yollicam onu dur bakim 😬
Tuccceee  bana da bakar mısınızzzz acabaaa
Kirmizibalik1 7 haftaligiz biz cok erken zaten dimi. Fotograf atip sormaya utandim ya millet kizar simdi herkes gergin🤣🤣🤣
Momandbabyy Kirmizibalik1 yok kız sor anlayan tahmin ediyor zaten. Böyle şeyleri saçma görenler de yazmasın bence. Onları ilgilendiren bi durum yok 😂😂