Ksmmett Merhaba canlar biz erken mi bilmiyorum ama 31+3 haftalığız hastane çantamı hazırladık siz ne zaman başladınız ve sizce neler olmalı hastane çantasında fikir almış olurum eksiğim varsa
beybito27 Ksmmett Ben 30 haftaya gireceğim. Henüz hazırlamadim. Bebek için ayrı kendim için ayrı çanta hazırlayacağım. Alınacak herşeyi aldım sadece çantaya koyması kaldı. Puset için örtü aldınız mı siz? Ben henüz almadım gerekli mi?
mrvak Ksmmett bence ağırlaşmadan imkanın da varsa hazırla canım ben 35 te hazırladım çok zorlandım herşey hazırdı sadece çantaya koymak kalmıştı ama inan ona bile gücüm zor yetti kocaman göbüşle beraber 😅
Minnosumm89 beybito27. İnce bir penye battaniyede gayet iş görür. Ben aldım ama almadaymışımda olurmuş birkaç ay kullandım ona vereceğim paraya başka bişe alırdım
mrvak beybito27 hem emzirme örtüsü hem puset örtüsü olarak kullanılan bişey aldım ben 70 lira filandı diğer pahalı örtülerden tercih etmedim açıkcası gereksiz geldi 🙊
beybito27 mrvak ben bir kaç tane müslin battaniye aldım aslında. Onun için almayı düşünmüyorum puset örtüsü. İnşallah Ocak sonu gibi olcaka doğumum. Zaten kalın battaniyelerle de sararım yavrumu dedim 🥰