BurcuY Kızlar size birşey sormak istiyorum 9+2 hastalıkken emre beye gittiğimde ben sana kız çocuk yakıştırdım dedi.. acaba Koza mı benzetti bebeği ya 🙄 kafamda deli sorular ☺️
BurcuY KıZlar şimdi emre beye yazdım.. muayene ücreti 200 tl imiş.. anlaştığı hastaneler pembe mavi medicana medicabil ve ceylan.. 2-3 hastane ile daha anlaşçakmış.. sizinde bilginiz olsun istedim 🙄
dyg1606 BurcuY masallah yaa muane ucretine bak. Bari esentepeylede anlassaymis bu gidisle doktorumu degstricem
MelikeOkdem BurcuY normalde 250 olacakmış ama biz hastalarına 200 tl Ceylan Hastanesi ile anlaştıysa esentepeden uygundu
dyg1606 BurcuY emel hanim var esentepede o da iyi bi doktormus ona gideriz artik napalim duzeni bozup abska hastaneye gtmek istemiyorum
Denizkum Esentepe hastanesinin yenidoğan yoğun bakım ünitesi varmı doktor o yüzden ayrılmış olabilir anlaşma yaptığı hastanelerin var ve fiyatları o yüzden yüksek Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Doğum sonrası yenidoğan üniteside çok önemli
BurcuY Denizkum Esentepe de var canım zaten o yüzden ben o hastaneyi tercih etmiştim birde emre bey için
dyg1606 MelikeOkdem ama esentepe hastanesini ceylandan daha iyi diye duydum canm benm tercihim yine esentepe olucak
MelikeOkdem BurcuY walla bir ara bir arkadaşım oraya gidiyordu sonra Emre beye gelmeye başladılar detaylı ultrasonu falan konuşmuştum detaylı esentepede 300 tl orda 250tl falandı muayene ücretleri de uygundu
MelikeOkdem Ben bir daha hocaya 19 Kasım’da gideceğim o zaman konuşacağız hastane seçimi içinde ondan önce gidip konuşup Bilgi alan olursa buraya yazarsa sevinirim
BurcuY MelikeOkdem ben daha önce gitçem canım muhtemelen ayın 8 i gibi ben öğrenirsem bilgilendiririm siZi