dyg1606 Kizlar emre uysal esentepe hastanesinden ayriliomus ozel muayene aciyormus kendine. Duyan bilgisi olan varmi bu konu hakkinda acaba
Neslihakan dyg1606 Merhaba bende duydum Emre beyi ama esentepede Emel kar altundağa gidiyorum çok iyi bir bayan tavsiye ederim.birde fiyatlar konusunda bilginiz varsa banada iletir misiniz Esentepe ne kadar Doğum yaptırıyor
CNTAK Merhaba bende emre beyin hastasıyım kasım sonunda doğumum var dün muayene için gittiğimde soyledi bu ay sonu ayrılıyormuş medicana jimer pembe mavi doruk ile anlaşması olacakmış
dyg1606 CNTAK esentepe hastanesi uygundu ya niye boyle olduki oraylada anlassaymis bari :) simdi hangisini secicez bilemiyorum
dyg1606 MelikeOkdem canim sen cep numarasinimi almistin ordan mi msj attin ben hic cep numarasini almadim da vermiyor diye duymustum sanirim
MelikeOkdem dyg1606 doktor dönmedi ama bir arkadaşımda ona gidiyor bugün gitmiş ayrılıyormuş isteyen gelebilir isteyen burda devam edebilir demiş bir daha gelince konuşuruz demiş ona ben ondan önce gidicem bakalım
dyg1606 Glcnkk bende oyle biliyorum ama anlasmali olunca parayi doktoruna veriyosun gerisine karismiyosun diyende var bilemedim
dyg1606 MelikeOkdem bu zamana kadar geldik baska bi doktora gitmekte istemiyorum baslarda olsaydik degistirrdim ama 28.haftaya kadar geldik
Fattma Yaaaa şuan çok üzüldüm 😭Ne güzel doktorumuzda iyiydi hastanenin fiyatıda makuldü çok üzüldümmm. Anlaşıcagı hastanelerin fiyatları çok uçuktur diye tahmin ediyorum
Cckkddgg Fattma sadece anlaştığı hastanelere mi geliyorlar. Sizin istediğiniz bi hastanede yaptıramıyorsunuz yani
Gvnburcu Evet ayrılıyormuş fsm de ozel muayene acicakmis 3 hastahaneyle anlaşmış hangileri bilmiyorum cok üzüldüm ☹
MelikeOkdem dyg1606 walla ama sonuna kadar bakıcam duruma bu saatten sonra doktor değiştirmek istemiyorum koşulları zorlayabilirsem zorlayacam
Fattma dyg1606 Şansımıza küselim... Gittiği hastane fiyatı ne olur bilmem ama Emre Beyden başka doktora gitmeyi istemem açıkcası yinede şartlar neyi gösterir bilemiyorum hepimizin hakkında hayırlısı kızlar.