ysmnkrc Deletedmom_85 sanırım bu geçen hafta yaptıkları indirimler yüzünden kargoları geç çıkarıyorlar yoğunluktan 😍
ysmnkrc Esra0707 canım yardımına ihtiyacım var hala ovulasyon testim çift çizgi çıkıyor ne zamana kadar çift çizgi devam ediyor biliyor musun adetime 6 gün var be 21 inde yumurtlama oldu
Esra0707 ysmnkrc ikiside aynı koyulukta değil canım,muhtemelen çatlamış artık ovulasyon yapmana gerek yok,adete kadar beklemen lazım adet olursan eğer bittikten sonra ertesi gün yapmaya başla tekrar
ysmnkrc Esra0707 bu testler bugün yaptığım testler ikisi de aynı test yani yavrum iki foto çektim anlaşılsın diye ama dün yaptığım test daha açıktı
ysmnkrc Belirti olarak göğüslerim şiş ve sarı akıntım başladı azcık da olsa ama bir değişiklik hissetmiyorum günlük hisler yani canım
g-polat ysmnkrc benimde yumurtlama günüm 14 kasımdı bugün de ovulasyon testi yaptım 14 ünde yaptığım test ile aynı koyulukta nerdeyse adetime 4 gün var kafam karıştı benimde 😅
Esra0707 g-polat bu testin T çizgisi hangi tarafta bilmiyorum canım ama sen yinede sabah bı test yap varsa belli olur zaten 4 gün kalmış adetine