Hayal02 T bölümü silikleşene kadar yumurtlama dönemin canım bugünleri değerlendir test yapmayada devam et
ysmnkrc Hayal02 çatlama olduğunda bu test nasıl gözüküyor peki canım hala aynı çıkıyor cunku sonuç yumurtlama bu kadar uzun sürüyor mu
irem01 ysmnkrc 21 kasımı değerlendir bence. 22sinde tekrar bakarsın 🌸 belirti falan var mı hissediyor musun?
Hayal02 ysmnkrc benimde iki gün koyu çıkmıştı sonra silikleşmeye başlıyor .. muhtemelen yarın silikleşmeye başlıcak
irem01 ysmnkrc evet yumurtlama ağrısı. Akıntı da artar yumurtlama gününde. Benim de yumurtlama günüm bugün görünüyor. İnşallah güzel haberler alırız birlikte 🤲😊
ysmnkrc Kızlar bu da bugünle beraber ne kadar devam edicek bu yumurtlama ya da ne anlama geliyor hala anlamış değilim 😄
Deletedmom_85 ysmnkrc canım ikiside aynı koyuluğa ulaştıysa 1-2 güne çatlar fotoğraftaj çok anlaşılmıyor net değil. Bugün yaptığın c çizgisi ile aynı koyulukta mı?
ysmnkrc Esra0707 malesef 19 unda başladım test yapmaya ve onun tek çizgi çıkmasının sebebi de acemiliğim oldu gibi cunku su ve sıvı tüketip yapmıştım testi hemen arkasından :(
Deletedmom_85 ysmnkrc işte maalesef üzülerek söylüyorum ki testten kaynaklı. Aklında olsun innovita al diğer aya sende göreceksin farkı 🌸 yapmaya devam et bakalım belki de geçmiş de olabilir adetten sonra kaçıncı gündesin?
Esra0707 ysmnkrc T çizgisinin köyü çıkması beni şüphelendirdi o yüzden sordum bu soruları,benimde böyle olmuştu ovulasyon testiyle öğrendim hamile olduğumu,sende hamile olabilirsin birkaç gün daha devam et bakalım yine koyu mu çıkacak çizgiler.
ysmnkrc Deletedmom_85 sen söyler söylemez aldım yavrum o dediğin testi 5 tane de gebelik testi hediyeli. Ama daha gelmedi :(
Deletedmom_85 ysmnkrc yüksek ihtimal olur ama olmayadabilir yani hayatta her şey olabilir. Kist de yapabilir çatlamazsa Adetin biteli bugün kaçıncı günün güzelim? Birde bana 21inde yaptığın test en koyusu gibi geldi. İlk yaptığın zaman da öyle miydi? Acaba o gün yumurtlams olabilir mi ki