Seyma65 Mervekara5 biraz süt biraz su ile Ocakta pişiriyorum içine elma rendeside ekliyorum tarçını da sonra kalan elmalarını en son üzerine ekliyorum biraz chia tohumu ekliyorum
Asyaninannesi58 Mervekara5 en sevdiğim muzu ezip karıştırmak bal kakao ceviz fıstık ezmesi ekliyorum. Bi de rendelenmiş elma ve tarçınla pişirip ceviz ekliyorum o da güzel oluyor
nilsmomy Mervekara5 pişirirken kakao ve sütle pişiriyorum bal ekliyorum üzerine muz falan ya da evde ne varsa biraz da damla çikolata döküyorum sıcak sıcak mis😋 tabi ki zayıflamak için yiyenler böyle yapmasın🙈
Nur93 Bağımlısı olacağınız tarif. 3 yemek kaşığı yulaf 1 çay bardağı süt yarım çay kaşığı Tarçın yarım yemek kaşığı tahin yarım yeşil elma 2 tam ceviz. Tatsız gelirse biraz pekmez yada bal harikaaaaa oluyor
tontonhanim Mervekara5 önce elma rendesi ve tarçını tavada soteleyip ben bol sütlü sevdiğimden sütünü bolca ekliyorum kaynayıp çekince biraz soğuduktan sonra içerisine ceviz muz badem ekleyippekmez ile tatlandırıyorum 🤗 badem vs olmadığı zamanlar sadece muz ve pekmez koyuyorum harika oluyor
Mervekara5 nilsmomy ben birde öğlenleri tercih ediyorum yulaf şapkasını öğün olarak siz nasıl yiyorsunuz 🤷🏻♀️
nilsmomy Mervekara5 Bende ara öğün olarak öğlenleri yiyorum ama hergün değil. Bazenleri de akşam canım tatlı isteyince yapıyorum😂 Bir de tavsiyem ince öğütülmüş yulaf kullanmanız. Onunla daha puding gibi oluyor 🤌🏻