180720 Bebek sanki sırtını karnıma yaslamış hareket ediyor ama dışardan hissedilmiyor sanki içeriye doğru tekme atıyor. Size de oluyor mu? Bi kaç gündür böyle dışardan hissedilmiyor ama içimde hareket ettiğini anlayabiliyorum
Eldgrn 180720 aşağı içeri çok vuruyordu bu son 2 3 gündür dışarı döndü şükür içeri vurdukça yerimden hoplatıyordu 26+5/27+6 olmuşuz
180720 Eldgrn dışardan hareketini hissedememek beni endişelendirdi ama içerde hissediyorum yani garip bi anlatış şekli oldu ama sanki mesaneme falan vuruyor gibi bişeyler hopluyor içimde 😂
Eldgrn 180720 iyi olsunda içeri dışarı farketmiyor artık ya maşallah maşallah rabbim nazar değdirmesin
Babytwo2 180720 Bn anladım ne demek istediğini :) bana da çok sık olıyor o . Anlatması zor bir his 🤣 bazen idrar keseme vuruyor bazrn karın boşluğuna gibi geliyo . Karın yüzeyine dönüp vurduğunda anlıyorum zaten o dışardan da görünüyo. 25+6 yım bende :)
180720 Babytwo2 ay evet normalde vurunca dışardan belli oluyor ama 2 gündür böyle olunca istemsiz endişelendim kendime diyorum sonuçta hareket ediyor ya hissediyorsun bi problem yok demekki ama işte ilk gebelik tecrübesizliğinin sanırım her şeyde bi olumsuzluk arıyorum😮💨