Yeniannis_ Brck0303 keşke yüz üstü yatabilsem :( canım o kadar çekiyor ki 😂😂 yemek gibi sanki hhahahah
Brck0303 Yeniannis_ bnde 25 haftadayim bnde yatamıyorum normlade ama battaniyeyi carprazdan sariyorum iki kat yapıyorum bunu buldum bu ara uyumak istersem öyle uyuyorm karnıma baskı olmuyor o yüzden Zaten 10 gündür uykuyu unutmuştum bugün iyi haberler gelince uyumak istiyorum artık
1prensannesi__ tontonhanim Oğluşu uyutup hemen mutfağa koştum ama 10 dkdr buzdolabı bana ben buzdolabına bakıp bakışıyoruz ne yapcam hiçbir fikrim yok😂🤷🏻♀️
Zuzu6901 tontonhanim ay valla canım pırasa çekti. Pırasa spagetti yoğurt ve turşu var. Turşu kocama, ağzıma aldığım an mide yanmasından ölüyorum 🥺🥺
Brck0303 tontonhanim valla on gündür hastane işlerimiz var dı aklıma annem ve ablam a gidiyordu uyumuyordum bugün nakil oldular ikisi de iyi dendi güzel haber gelince uyumak istiyorum
Ece61 Bir pilav aşığıyız bende öyle her yemeğin yanına bi pilav bulgur bi şey oluyor napalım 😂 fark ettim de her menüden birinde pilav var 😂😂