mom1baby Günde 2-3 kere beyaz akıntım oluyor. Doktorum hamilelikte mantara yatkınlık olur dedi ama kaşıntı ve koku yok. İnternette de korkulacak bir şey yok diyor ama neden oluyor bu acaba bilen yaşayan var mı? 15 haftalık gebeyim ama 1 aydır falan oluyor her gün
1erkekkannesiiii mom1baby hormonlardan canım bende 30 haftalık gebeyim sık sık çamaşır degıstiriyorum sürekli akıntı oluyor. Koku kaşıntı yoksa korkma sıkıntı olmaz
Bulutt61 mom1baby benimde oyle hamilelikten dolayi oluyo doktoruma soylemistim bi sikinti olmaz normal hamilesin demisti korkulcak bisey yok yani
Fatosbulut Beyaz vajinal akıntı normal canım hamilelik dışında da kadınlar da sık görülür, bende 8 haftalık gebeyim benimde akıntım var, birde beyaz akıntı hamilelikte biraz daha artıyor
mom1baby 1erkekkannesiiii ben de günde 2-3 kere değiştiriyorum günlük ped kullanmakta doğru değil diyorlar çok sık olunca sebebini merak ettim sadece
1erkekkannesiiii mom1baby meraklanma canım hep böyle devam ediyor artarak hemde. Benim öyle oldu yani hormonal olarak oluyor. Evet ben de ped kullanmayı sevmiyorum mantarım var hemen enfeksiyon kapıyor