Deletedmom_85 Ela3834 Resim yüklemek için forum ana sayfadaki sol 3 çizgiden resim yükle kutucuğuna basarak veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/
Ela3834 Deletedmom_85 ay çok teşekkür ederim yordum sizi açıklamada çok sagolunnn rabbim duanızın karşılıgını versin insAllah ❤️🥰🥰
Ela3834 KaybolanYildizlar cumartesi günü kan testi günüm duramadim agladim baya bı insAllah insAllah insAllah vardır insAllahhhhh
Ela3834 denizarenmom 4 sene de ilk kez bu silikligi gördüm 🥺 acaba yanıldım mi diye. 1 saat agladım tekti. Cumartesi gününe kadar bekliyim kan testim için. Olumsuz bir şey olunca ben kendimi tamamen bırakıyormuşum onu anladım 😑 insAllah vardır bu moral bile yeter bana cumartesi gününe kadar 🥰🥰 çok teşekkür ederim 🥰😍
Deletedmom_85 Ela3834 aminnnnn Allah sizden razı olsun. Sizin de gözünüz aydın olsun diyelim öyle olsun inşallah. Bazen bu testler yanıltıcı olabiliyor umarım değildir biraz daha sabır 🤲🏻🌿🤍
ayoLNolduYine Ela3834 var gibi kan ver emin olmak için bu testlerde 2 kez hayal kırıklığına uğradım maalesef
Ela3834 ayoLNolduYine yaaaaa öyle miiii kaçıncı günde yaptınız siz. Cesaretim yok başka vallahi çok kötü oldum. Cumartesi gününe kadar biraz moralimin yüksek olması da yetecek gibi 🥺
Lavin_26gul Ela3834 inşallah hamilesindir canım en az 10. Günü bekle transferin kan testi vermek için rabbim nasip etsin inşallah 🤲
Ela3834 Lavin_26gul denizarenmom BEAUTY28 1erkekkannesiiii Zynp-1 KaybolanYildizlar KaybolanYildizlar DerininAnnesi35 Gokcemm11 Armess_loya Meriii234040 Kızlar hepinizden Allah razı olsunnnnn. Bu benim son şansımdı eşim maddi manevi psikolojik çöktüm dedi silik belirgin olmadan. Ne anne ne baba olabilecegiz dedi. Bu siliklik benim için çok büyük bir umut oldu 🥺 İnsAllah olacak cumartesi insAllah kanda da tutmuş olacak. Bu mesajı okurken bile minicik bir dua edin bana lütfen. Dünya dua üstüne üstüme dua bagladım ben duaya çok inanırım duanıza da talibim 🥺🤲🥰❤️💐
Zynp-1 Ayyyy canım sanırım hamilesin çünkü ikinci çizgi gözüküyor silikte olsa :) inşallah hamilesindir Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin lütfen kan ver ve bize haber vermeyi unutma
DerininAnnesi35 Ela3834 inşallah hamilesinizdir. Çok silik de olsa çizgi var gibi. Normalde adetinize kaç gün var