Ozlemm13 Kızlar ben 8 buçuk haftalık gebeyim , hamilelikte ağda yapılır mı çevremde herkes farklı birsey diyor yapan yaptıran var mı jilete mı dönmeliyim?
mrvak Ozlemm13 her iki seçenekte de hijyen önemli bence yoksa neden yapılmasın ağda sadece kasılmaya sebep olabilir jilette de kesik olabilir enfeksiyon kapabilirsin gibi dezavantajları var 😕
EbruMirac Ozlemm13 hamile kalmadan önce ağdayla yapıyordum ama riskli gebelik olduğu için ağda yasak bana ama bir sorunun yoksa ağda bence daha iyi jilet gerçekten berbat jilet uzun süre gitmiyor maalesef
tecrubesizanneadayi12 Ozlemm13 temiz bir yere gidiyorsan ve düşük riskin vs yoksa yaptırabilirsin ve en önemlisi eğer ki kendini kasmayacaksan yaptır ama kendini kasarsan bebişe etkisi olabilir ben böyle biliyorum birde ilk haftakarda pek önerilmiyor 3 aydan sonra risk yoksa izin veriliyor
tugbacns Ozlemm13 ben yaptırıyorum doktorum da bir sıkıntı yok demişti eğer riskiniz yoksa bir sorun olcağını zannetmiyorum
birprensbirprensesannesi- 30 haftalığım ağdamı kendim yapıyordum bu haftadan sonra artık zor olacak ama jilet uzun süreli olmuyor maalesef
Ozlemm13 Evet haklısınız ben agdayi zaten kendim yapıyorum doktorum herhangi bir risk belirtmedi o yüzden yapabilirim sanırım