Portakalcicegi Bebekdelisi O zaman hiç kendi kendine stres yapma canım normal dediyse. Stres oldukça başka başka sorunlar çıkıyor biliyorsun
Bebekdelisi Portakalcicegi canım bne küvezi yasadım o kısımdan korkmayın Allah herkesın kucagına nasip etsin zor vok zor hele her odadan aglama sesı gelirken senın yanın boş hepten zor yeterkı ıcerde dursun sona gelsınler saglıkla🤲🏻
Portakalcicegi Bebekdelisi İnşallahh bir daha yaşamazsın canımmm dualarım seninle Rabbim bir daha yaşatmasın 🕊️🤲
Bebekdelisi Portakalcicegi kuuzm ya bebekler ıkısıde makat suan vok üstteler oynayarak çıktılar yukarı sert oluyor ama kasılma yok normal deme
Portakalcicegi Sultan4141 çokta düzenli sayılmaz canım hergun belli bir saati yok açıkçası. Mesela bazen gündüz cok az ediyorlar gece coşuyorlar 🙂 bazende tam tersi oluyor 😊 hareket varsa stres yapmaya gerek yok bence.
Sultan4141 Portakalcicegi oyle mii cok sagol canim 🌺 arkadasiminda ikizleri vardi da 20 dk uyurlar sonra cok tepiniyolardi oyle takip ediyorum dedi cunku o hareketsizlikten acil sezerayana alindi esinden ayrilmis bebek zamanlaman süper demis doktoru ondan bende evhamli oldum iyice anlamazsam diye
Havva1907 Sultan4141 bir bebeğimin hareketlerini anlıyorum ve dışarıdan da farkediliyor ama diğeri o kadar çok sık hareket etmiyor tedirgin oluyorum bende ama haftada iki kere nst ye giriyorum kalp atışlarını duyunca rahatlıyorum.
Portakalcicegi Havva1907 kaçıncı haftadası canım ben haftada bir kez giriyorum ama artık 2 ye cıkar mı bilmiyorum 🙂 Birde doktorum bana hangisinin hareket ettiğini anlayamazsın demişti hatta nst de ebe hangisi hsreket ediyor ayıramazsın artık hareket hissettikçe bas sen butona demişti
Havva1907 Portakalcicegi canım bugün tam 32 haftalık olduk. Doktor bana hareketleri takip et dedi ama dediğin gibi bazen hangisi hareket ediyor anlayamıyorum anlaması gerçekten zor. Ama nst de kalp atışını nerde buluyorsa ebe ona göre yorumlamaya çalışıyorum. Ama tabi yaramazlar durmuyor ki şekil değiştirip duruyorlar 😄
Portakalcicegi Sultan4141 Rabbim göstermesin canım öyle kötü seyler İnsallah 🙏 herkesin gebeliği farklı inan bana, öyle kötü senaryolar hep var malesef ama bunları düşünerek yaşayamayız kii biz elimizden geleni yapalım takip edelim gerisi Allah’a emanet 🤲😊
Sultan4141 Portakalcicegi dogruu Rabbim e emanet hepsi insallah 🤲 basindan beri hep felaket senaryolari yazdiklari icin insan hep oyle seyler aklina geliyo
Havva1907 Sultan4141 bende haftada 2 nts 1 ulturoson dedi doktor bulunduğum ilçede kadin doğum doktoru yok ama nts var Allahtan.
Portakalcicegi Havva1907 ay bizde 34+3 üz keşke bende iki kez gitsem 😊 bir hafta bile öyle uzun geliyor kiiii artık 😀
Havva1907 Portakalcicegi benim kızların kilo farkı olduğu için doktorum haftada 2 ye çıkardı ama çok şükür bu sali günü gittiğimiz de kan akışları normal dedi. 36 da doğum diyor ama bakalım.
Havva1907 Sultan4141 200 gr canım. aslında ikizler için normal diyorlar ama doktorum sıkı takip etmek istedi farkın açılıp açılmadığıni takip etmek için.
Portakalcicegi Bebekdelisi normaldir kuzum bence baksana hareketliler maşallahh oraya çıkmışlar baskı yapıyorlardırr biraz sev okşa bastır inerler aşağıya ben bazen öyle yapıyorumm sıkıştırınca