Bhr_Fth Bizde pıtırcıklarımla 32+1 haftalığız şükür. Dün kontrolüm vardır doktorum erken gelmezlerse 36. Hafta da kesin alacağız dedi bakalım hayırlısıyla sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza inşallah🤲 Benim doktorum da ciğer geliştirici iğneden hiç bahsetmedi neye göre vurunuyoruz yada vurunmuyoruz acaba?
Bhr_Fth Sultan4141 hmm ama bana heran herşeye hazırlıklı olalım gelebilirler de gelmezlerse 36. Hafta da kesin alcaz dedi. O zaman erken doğum riski görmedi doktor canım.
Ectur2609 36+3 ile ikiz kızlarımızı bekliyoruz. Dün gece tansiyonum çıktı, bugün hala yüksek 14-10. Kontrole gideceğiz birazdan. 2 Aralık’ta doğum için gün almıştık. Bir süre daha aynı bedeni paylaşmak için dua ediyorum 🙏
Bhr_Fth Nlnr_anne yaa bende gelmezlerse erken 38. Haftayı felan beklemek isterim ama doktorum 36 da kesin alcaz 37. Haftayı beklersek riske sokamam bebekleri dedi canım şuan 32. Haftadayız doktor neden 36 diye diretti anlayamadım
Nur_089 Bhr_Fth max 37diyorlar zaten tekilde 40gibi dusnuyorlar devami riskliymis yerleride iyice daraldigi icin her halde
Nlnr_anne Bhr_Fth ya 32 yi görebilmek çoğul gebeliklerde risk oranının yüzde ellisini gideriyo zaten o zamana gelebilmek en önemlisi .sonrası ballı lokma artık .36 da çok iyi canım sen merak etme .illaki bişi görmüştür senide bebklerinide riske atmamak için i zamana tarih vermiştir.dua et arkadaşım benim içinde bende senin vakitlere sağlıkla gelebileyim.
Nlnr_anne Nur_089 geçen kontrole gittiğimde 38+5 te ikiz dogurttu ben beklerken .sağlıklarına çok güzelmiş elhamdülillah.iste anne kilosuyla bebeklerin kilolariyla sağlık durumlarıyla da alakalı.34-36 lardada doğum yapanlarda en az 38 de doğum yapan kadar sağlıklı olabiliyor.doktorlarin öngörüleri iste
Aden_Bingl5621 Arkadaşlar benimde tek yumurta ikizi 31+4 teyim bebeğim çok hareketli ve mideme yakın göğüs altında çoğu zaman hareketlerini hissediyorum hem çok acıyor hemde çok kaşınıyor normalmi acaba
Bhr_Fth Nlnr_anne Çok haklısın canım. Dualarım seninle ve buradaki tüm arkadaşlara hepimiz zamanın da ve sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲🌸
Beriiivan Nur_089 doktorum izinde diye bügünden gittim, 33+4 ikisi de 2100 civarı, 20 aralık doğum inşallah dayanabilirse🙏🏻
pisilusbyesma 31+6 oldum tek yumurta ikizlerimle 🧒🏼🧒🏼 06/12 randevum var bir sorun olmazsa 37 ye kadar bekleriz dedi doktorum şimdilik herşey yolunda 🧿🙏