emsef Kızlar idrar tahlili sonucum hemoglobin ++pozitif çıktı eritrositte 12 çıktı lökosit 2 çıktı tedirgin oldum açıkçası sağlık ocağına gitmedim henüz sonuçları almaya öğleden sonra gideceğim, bu sonuçları yaşayan oldu mu bilgi verir misiniz? 🙏🏻🙏🏻
EsraBaykara emsef gebelikte idrar yolu enfeksiyonu bitmiyor ve normal karşılanıyor. Mesane daraldığı için idrar komple boşalamıyor bu sebeple enfeksiyon oluşuyor. Korkulacak bir durum değil, ara ara monurol şase ve piyeloseptyl hap kullandıracaktır doktorunuz.
Ece61 emsef bende de idrar da kan vardı 75 çıkmıştı benim hücre sayım antibiyotik başlattı 1 hafta kullandım idrar verdim gene bu hafta iyi çıktı 6 ya kadar düşmüş merak etme geçicek bi şey
emsef EsraBaykara ama hemoglobin pozitif olması internette idrarda kan olduğunu söylüyormuş bu tehlikeli bir durum değil mi, sende de olmuş muydu ?
Papiiii EsraBaykara ya canim bendede idrar yolunda bakteri 19000lere cikdi doktoe ciddi iltihab dedi ama otlardan haxirlajmis bir tablet kullaniyorumm antibiyotik yaxmadi cunki bir sikayetim yok yanma felan gibi hic teset vermesem anlamazdim bile ama sonradan sunu fark etsimki su an dedigin gibi idrar yapinca sanki boyle afedersin rahat gelmiyo ince geliyo sanki hepsi bosalmiyo vede siknidrara cikiyom doktorumda endisleneme sikayet yoksa ola bilir dedi dedigim tableti kullan yeter deid
emsef Ece61 hayır o kadar çok su da içiyorum ki anlaşılan doğurana kadar kurtulamicaz bu illetten Allah hepimizin yardımcısı olsun ☺️🙏🏻
erappp Bendede var hamileligin başından beri ve ben antibiyotik kullaniyorum sorun olsa yatış verirler merak etme antibiyotik vs temizliyorlar enfeksiyonu
Ece61 emsef suyla alakası yok dedi doktor tabiki büyük ölçüde etkiler ama idrar da kan çıkması çoğu sebeb olabilirmiş daha önceden kum falan yada ilk haftalar lekenlenme kanama oldumu diye de sormuştu doktor hiçbiri olmadı dedim başka sebebten olabilir dedi iç çamaşırını sık sık değiştir
emsef Ece61 sağlık ocağından sonuçları almaya gittiğimde oradaki doktor enfeksiyon yok ama böbreğinde taş yada kum olabilir idrarında kan hücresi göründü dedi bende korkup kendi doktoruma gittim sağolsun çok rahat bir şekilde hamilelikte çok normal böbrek taşı filan değil dedi içim rahatladı tek kullanımlık antibiyotik verdi