Blut Kızlar doktor 28 haftadan sonra decavit sadece pazartesi günleri almamı söyledi sizede öyle söyledi mi. Ya da sebebi nedir bunun. Yaşayan var mı aranızda
Bebisinannesi23 Blut 33+3 Haftaya geldim hala hergün kullanıyorum . Doktor doğuma kadar kullanman lazım demişti 12. Haftada . Size neden öyle dedi acaba bi bilgim yok.
Denizbrhn Blut günde bir tane içiyorum doğumdan sonra bile kullanmam gerektiğini söyledi doktorum size neden böyle dedi anlayamadım
Blut Kızlar doktor 28 haftadan sonra decavit sadece pazartesi günleri almamı söyledi sizede öyle söyledi mi. Ya da sebebi nedir bunun. Yaşayan var mı aranızda
Blut @Meydi normalde her gün alıyordum 28 haftadan sonra sadece pazartesi günleri al dedi bende anlamadım
dilinkopsunemi-bisus Her gün kullanıyorum bittikçe de alıyorum doktora sorun devamlı kullanılıyor genelde
Blut @Denizbrhn saglıkocagında tahlil yaptırmıştım ordaki doktorda dedi bana ben yazayım dedi her gün kullan dogumdan sonrada kullan dedi.
bus_ra Blut decavit dışında kullandığım başka ilaçlar varsa vitamin gibi aynı içerik olduğundan bırak demiş olabilir bende aynı durumu yaşadım bana onu bıraktrdı doktorum