sezenay66 Bebeğimiz için alışveriş yapacağız. İstanbul avrupa yakası bildiğiniz uygun ve herşeyi bulabileceğimiz mağazalar biliyorsanız önerebilir misiniz?
Prenses34_annesi sezenay66 nerede oturuyorsun canım tam olarak semt açısından ona göre tavsiyelerde bulunabiliriz🥰
Prenses34_annesi sezenay66 himm şoyle söyleyeyim ben genelde elden alışveriş yapmam açıkçası internetten yaparım genelde indirim daha çok yakalarım ama benim gittiğim hastanenin yanında çocuk giyim var zıbın vs bebekler için de kıyafet var çok uygundu Sultangazi de “E ÇOCUK” mağazanın adı kendim Arnavutköy merkezde oturuyorum elden aldıklarım da böyle ucuzluk olur ya geniş çaplı AVM vs oradan aliyorum ve çok şey aldım birisinin adı “GERÇEK AVM FUŞYA EXPORT ” diye geçiyor çoksa uygun bebek alt üst takımlar vs olsun internet sitesi de “KOZA BEBEK MİNY CİTY CİLDİRİNS EVŞEN BEBE” buralardan yapıyorum site harici de klasik olarak “TRENDYOLDAN” yapıyorum genelde 🥰
sezenay66 Prenses34_annesi çok teşekkür ederim canim ya bende bahata gidiyorum galiba sende Bahat Hastanesi’ne gidiyorsun
Prenses34_annesi sezenay66 yok hayır ben Sultangazi medigold özel Sultan hastanesine gidiyorum 🥰 hangi doktora gidiyorsun orda oraya da hakimim 🥰
Prenses34_annesi sezenay66 aaa benim doktorum annem beni o doktorda doğurdu ablam da 2 çocuğunu orda doğurdu bende gitsem dicek soyumuz tukenmiyor 🤣🤣
Busra-hemsire sezenay66 minicity dense lolonsu öneririm, ikisinden de alışveriş yaptım. Lolons kesinlikle daha kaliteli, uygun fiyat, hızlı kargo. Bence lolonstan yap, naçizane tavsiyem:)