irem-1999-54 Esrauysal evet artik bekliyorum dogsun diye agarlasmaya basladikca penguen gibi ne kalka biliyorum ne yuruye biliyorum 😀
Esrauysal irem-1999-54 ahahah şimdiden benim eşim beni taklit ediyor yahu böyle yürüyorsun diye hiç te yurumuyorum yani 😂😂
songulegehan Esrauysal inşallah amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla evladına kavuşsun herkes tek duam 🤍
Papatyam38 Esrauysal bizimde son 99 hem korkular hemde heyecan gittikçe artıyor çok sabırsızlanıyorum artık 🤭😊
Tubiti Esrauysal bazen böyle çok korku oluyor. Doğum nasıl olacak vs diye. Sonra bebeğime kavuşma anını düşününce rahatlıyorum. Böyle değişik duygular içindeyim 🥰
Esrauysal Tubiti ay ben o gün ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum simdiden en çok doğumu değil sancısını düşünüyor korkuyorum
Esrauysal milatlas13 hahah yaa çalışıyormusunuz ☺️evde olduğumuzdan keyif catmaktan başka bişey yaptığımız yok 😂
irem-1999-54 Esrauysal 😀 ahh bu eskler keske bizim cektimiz kadar ceklseler yerlerinden kalkamazlar 😀
Zeynep_Asellll Esrauysal Yaa çok tatlı🧚♀️ Allah hayırlı evlat nasip etsin ama kız evlat çok farklı olur bence. Bir de ilk bebeğim, beraber büyürüz👼🌸
Esrauysal Nimetkayseri1438 hahah aynı ablam gibi olmuşsun perişan oldu oda yaa zor oluyor öyle kaç kez gittim yardıma valla
Nimetkayseri1438 Esrauysal ablanız bi kiz kardeşi olduğu için çok sansliymis bende ne kız kardeş ne görümce var . Ne annem gelebildi ne kaynanam Allah’a emanet gidiyoruz bakalım 😄