ensensr23 Geçen seneki kaybımdan sonra dün lavaboda parça düştü benden bide baktım kanamam varmış hemen doktoruma acile gittim çok şükür bebeğim iyiymiş sadece kese alanında kanama varmış iğne vurdular progestan fitili sabah akşama çıkardılar ve sadece uzanıp dinlenecekmişim başarabilirsem tabi bu kese alanı kanama ne oluyor ilk defa duyuyorum bir sıkıntı olurmu ilerde halada çok korkuyorum bunu yaşayan varmı?
Stoppedstar ensensr23 geçmiş olsun. Bende oldu. Sonra kendiliğinden geçti. Progestan ve proluton iğne kullandım. 37. Haftadayım.
Ninisemmm ensensr23 hiç olmaz olur mu ben de dahil çok kişi yaşıyor. Üç arkadaş geçirdik üçü de sağlıklı şu an şükür birisi doğdu bile. Doktor tavsiyesine uyun dinlenin
Senay0606 ensensr23 geçmiş olsun bende de oldu ilk 3-3,5 ay full yatmalısın tuvalete git sadece. İğne vurdular ve Progestan kullandım sabah akşam. Bol bol su tüket meyve ye ve dinlen. Şimdi 31 haftalık olduk biz🥰
FtmnrTry ensensr23 şuan bende aynı konumdayım ve 14+4 olduk 12.haftadan beride kanama alanım var dünden ber kahverengı kanamam var ama sabah doktora gttiö bebegın iyi oldugunu kanama alanın bosalıyo olabılcegnı söyledı yatıyorum bende aynı ıgneye progestana devam cok zor süreç
ensensr23 Stoppedstar ayy çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende iğne ve progestan kullanıyorum iğnem haftalık sizimki hangisinden
ensensr23 Ninisemmm Sağlıkla kucağınıza alın bir iş yapıp yarım saat uzanıyorum ev kirli kalmasın diye mecbur kalkıyorum birde ikizlerim var tekim mecbur ben ilgileniyorum canm inş bir sıkıntı çıkmaz
Ninisemmm ensensr23 ben hiç iş yapmadım ama. Kayınvalidem geldi başka ilden. O derece yattım. Zorlamayın kendinizi. Ev biraz dağınık biraz pis dursa da olur
Ays19Ays Stoppedstar prolüton depot bende kullanıyorum çok az rahim ağzı kısalığı varmıs doktorum riskli değil ama önlem amaçlı vuralım dedi 4 iğnem var hepimizin iğneleri aynı sanırsam 😊
ensensr23 Ninisemmm çok haklısınız keşke durabilsem evide dinlene dinlene temizledim durduramıyorum kendimi ev pis olunca gelip yardım edebilecek kimsemde yok çocuklarıma bakacak mecbur bana kalıyor Rabbime emanet ettim inşAllah bişey olmadan atlatabilirm
Nimetkayseri1438 ensensr23 bende yoğun kanama ile gittim ilaçları düzenli kullandım dr bana surekli yat diyemem bu sefer pithi oluşur dedi ev işlerini dinlene dinlene yap dedi . Bende de 2 cocuk var ve illaki onlarin yemeğine camasirina kalktım ama en büyük destekçim 9 yaşındaki oğlum oldu çamaşırları makineye ben attıysam o çıkarıp balkona getirdi bide tabure taburenin üstüne koydu. Ve şu an 33 haftalik olduk insallah sizde atlatirsiniz. Benim de ne kaynanam ne annem gelemediler yardıma. Zaten kiz kardeşim ve gorumcem de yok yardım edecek Allah’a emanet edip bi tık kisitlayip yapmaya devam etmek zorunda kaldım
Senay0606 ensensr23 ev pis olsun ne olursa olsun senin dinlenip uzanman lazım sürekli yoksa tehlike devam eder
ensensr23 Nimetkayseri1438 çok şükür son aylardasınız Rabbim banada nasip etsin. öyle gerçekten mecburen yapıcaz iş olmasa bile heparaktip bir insanım günümü asla uzanarak geçiremem tabiki kıstlıycam mecbur en azından son ayları göreyim
Nimetkayseri1438 ensensr23 yok yatilmiyir gerçekten çocuklu evde iş yapmadan 1 gun geçmenin mumkunati yok bende 1 oda toplayıp yarim saat dinlenerek geçirdim isim bitmiyor gibi okuyordu ama çok şükür geçti o zamanlar da . Rabbim size de kolaylıkla geçirmek nasip etsin bu zamlaru
Ays19Ays ensensr23 bu aynı ben😔 aşırı aktif biriyim asla duramıyorum işlerim var temizlik yemek bişey aksamasın diye bi takıntım da var nasıl olacak bilmiyorum hepimiz hayırla bebeklerimizi kucağımıza alalım
ensensr23 FtmnrTry benimki çok şükür iğneden bi kaç saat sonra normale döndü şuan normal herşey Rabbim sizinde yardımcımız olsun🤲
Ugurellaa Bende sizinle aynı durumdayım keseden daha büyük bi kanama alanı varmış. İğne ve kapsül verildi bana da istirahat önerildi. Hayırlısıyla atlatırız umarım bu durumu, ilk günlerde ağlamaktan bitap düştüm.
ensensr23 Ugurellaa sormayın dün elim ayağım titredi kanı görünce önceden de maybım olunca tekrar o onı yaşamaktan korktum😥
ensensr23 Ays19Ays haftalıksa aynıdır günlük olanda varmış dün ondan vuruldum bende şuan elimde iğne kalmadığı için bakamıyorum hangi iğne olduğuna
Stoppedstar Ays19Ays benim sonradan rahim ağzı kısalığım da oldu. Serklaj oldum. Ne kadar hareket etmek isterseniz isteyin lütfen dikkat edin. Temmuzdan beri yatak istirahatindeyim haftalar oldu.