Meryem_79 En son bebegi 6+6haftalikken gördüm sağlıklı dedi doktor kalp atışını dinletti o günden sonra görmedim doktor izinde başkada doktor yok randevu almak için aradım 5 aralığa verdiler sizce cokmu geç olur bebegi görmek için
Aysu35 Meryem_79 cok ara gecmıs oluyor doktorun görmesinde fayda var bence bende 16 haftalığım bırsey hıssetmıyorum
Melekk_1 Meryem_79 gayet normal zaten 12 haftaya kadar bulantı kusma hemen hemen bitiyor bende suan 13+6 günlüğüz rahatım çok sükğr
anneolmak4 Canım baya geç olur bence çünkü ilk haftalarda 2 haftada bir muayene ediyor bazı doktorlar bir de tahliller falan vardı onları yaptırdın mı
Meryem_79 anneolmak4 benim doktor ayda bir gel dedi bana ilk zamanda kan verdim başkada bisey yapilamdi daha devlet hastanesi
anneolmak4 Ama hamile değilim gibi hissetmen gayet normal bence ben de 10+2 gebeyim hiç hissetmiyorum şükür bulantım falan da olmayınca yok gibi geçiriyorum
Meryem_79 anneolmak4 aynı bende o durum dayim böyle geçmez bi yandan iyi bi yandan da insan diyor acaba biseymi var