Edafmo Senemozkaan bence gitmelisin ya, düğünün sonuna kadar duramasan bile görünmez için kalp kırmamak için giderdim ben olsam
sedamom00 Senemozkaan Allah yardımcın olsun canım yani 40 çıkmasa bile sen sezeryanlı olacaksın rahat edemeyeceksin oynamayacaksın yorulsan o kadar kalabalıkta nasıl uyucaksın sezeryan kolay değil ki hemen atlatılmıyor
Senemozkaan sedamom00 amin gerçekten napıcam bilmiyorum düğün salonu falan da ayarlandı erkene alın ya da erteleyin de diyemem.
Senemozkaan sezinko yani öz üvey derken anne baba ayrı büyüdük o yüzden birbirimize çok desteğimiz oldu baya kötü şeyler yaşadık beraber farklı bi bağımız var onu anlatmak istemiştim
sedamom00 Senemozkaan şahsen ben olsam gitmezdim beni düşünmeyeni Bn niye düşüneyim herseyden önemli olan sağlık
EAK Senemozkaan ben ilk doğumumda 20günlükken AVM ye gitmiştim ama o zamanlar corona yoktu etraf bu kadar virüs dolu değildi yine de bebeği babasıyla bırakıp 30dk 1saat falan gidilebilir ama maske takıp kimseye yaklaşmamak kaydıyla bence