Vusaleeee QUEEN0888 he mende 34 e dusub deyirem birden yene duser ona gore narahatam hele bir ay var yoxlanmaga
EAK Vusaleeee riskli bi şey olsa zaten doktorunuz söyler yine de söylemediyse bile bu sorunun muhatabı doktordur. Burda birisi iyi der ama başka bi şey vardır kçtü sonuçlanır ya da biri bnm de öyleydi bebeğimi kaybettim der sizi boşu boşuna strese sokar
Zeynep_Asellll Vusaleeee Doktor hiç bu konudan bahsetmiyor bana. Mesela ben uzunluğu normal mi değil mi bilmiyorum. Benim mi sormam gerekiyor acaba
burcak52 2,5 altı risktir der bana her zaman doktorum. Ama 3,5tan 2,5a inmesi de kimi zaman bi kaç şiddetli kasılmaya bakar der.
mysweetbabyy Vusaleeee doktorun saçmalamış canım ultrason oyle bisey ki bir mm bile elin kaysa yanlış ölçer sanki 25 mm olmuş
Bernnnaaaa Vusaleeee benim 1 kalp durması sonucu kürtajım olduğu için 34mm ye düşünce serklaj yaptı doktorum bir anda açılırsa geri dönüş olmaz dedi
Bernnnaaaa mysweetbabyy sınırı geçmişsin dedi sınır 35mm dedi. Bir de kürtaj olduğum için ister istemez oradaki kolajen yapı bozuluyor dedi iyice kısalır dedi o yüzden yaptı