Anneadayiozlem Mhrbn44_ ya bende sürekli ağrı var aşağıda dönse onu hissedemem de şimdilik karnımın yan taraflarında hareketlerini hissediyorum kontrole gittiğimde ki gibi aynı yani o yüzden dönmediğini düşünüyorum
Nazendehanim Anneadayiozlem valla bilmiyorum belki daha erken döndü ben kontrolde öğrendim zamanında sağlıkla gelsinler de , sen kaçıncı haftadaydin
Anneadayiozlem sliya30 genelde 30lara kalmadan dönüyolar ya ister istemez geç kaldığımı düşünüyorum ama hayırlısı bakalım
Anneadayiozlem Krnn1 böyle sırasıyla mı oluyor acaba benim kız da yan dönmüştü ama sanırım daha baş aşağı dönmedi gibi hareketleri
Anneadayiozlem Mavikalem şaşırtıcı sizinkiler doğumdan hemen önce dönmüş gibi birşey tabi dönme zamanları çok geç değil ama doğumlarına baya yaklaşmış oğlunuz küvezde kaldımo acaba
Mavikalem Anneadayiozlem Aynen döndükten kisa süre sonra doğum oldu. Oğlum tabi ki kuvozde kaldı 29+6 doğan bebek gelismemis oluyor ve bir çok sorun yaşadık. 37 gün kuvozde kaldı. Kızım 34+5 doğdu ve 10 günde o kaldi
Hatice_aslankan Bende 36 haftalık oldum acaba dönmüş müdür sanki kafası yukarıda gibi pazartesi randevum var doktoruma sorayım ama kesin dönmüş müdür bide artık aşağıma çok vuruyo 🙈
Anneadayiozlem Hatice_aslankan dönmemişse artık dönmesi çok zor diye biliyorum umarım dönmüştü son gittiğinizde hangi pozisyondaydı benim şuanda yan duruyor aşağı çok baskı yok o yüzden ama sizinkinin ayaklar aşağıdaysa da vuruyor olabilir kafa da aynı şekilde
Hatice_aslankan Anneadayiozlem işte bilmiyorum hiç sormadım bu sefer gidince sorucam inşallah dönmüştür dönmemişse sezaryen mı oluyor
Anneadayiozlem Mavikalem AA sağlıkla kavuştuysanız çok şükür kızınız belki kalmamıştır diye düşündüm ama oğlunuzda yinede çok fazla kalmamış şükür
Anneadayiozlem Hatice_aslankan evet sezeryan oluyormuş benim plesenta kaynaklı bir sorun var erken doğcsk gibi ama yani sezeryanla zaten olcak olursada beslenemediği için ama o sorun düzelse bile şuan ters zaten sezeryan dedi doktor bakalım Çarşamba kontrolümüz var değişiklikler neler görcez
Mavikalem Anneadayiozlem Çok şükür kavuştuk. Kızım aslında girmeyecekti ama kan şekeri çok düşük çıkmış. Giydirip vermişler sonra doktor şekerine bakalım kilosu çok demiş haftasina göre. Kan sekeribe bir bakıyorlar çok düşük hemen almışlar. Oğlumda da bir kaç sorun yaşadık ama çok şükür çok kalmadı. Doğum doktorumda şaşırdı çok çabuk çıkmış dedi