nure Merhaba hanımlar biz 35+0 ız tam olarak. Aşırı burun tıkanıklığı oluyor bende sizde de öyle mi ikisi birden tıkanıyor 🥲 Muayenemiz 36+5 te olacak ssvd düşünüyorum dua edin inşallah herşey yolunda gider☺️ Siz ne durumdasınız kaçıncı haftadasiniz? Hastane çantalarını hazırladınız mı? Bebişlerin boyu kilosu nedir merak ediyorum ✨💚
Anonymousmom nure 35+1 haftalık olduk bugun en son 33 de gitmiştim 47 cm boy 2300 kilosuydu suan ne kadar oldu bilmiyorum. Geceleri ağrım çok oluyor kasıklarımda özellikle 😑 hastane çantamı 30 haftalıkken hazırladım ne olur ne olmaz diye erkenden hazırlamak en iyisi
DenizCeylin nure tam 37 yiz. Burun tıkanıklığı bende de oluyor. Oda nemlendiricisini açıyorum o rahatlatıyor tavsiye ederim. 3 gündür üst karında acı var yarın kontrolüm var bakalım umarım herşey yolundadır.. çantamızı 35 te hazırladık. Bakalım herşey yolunda gider inşallah. Benim ilk gebeliğim doğum korkum tavan😆
Esesss Valla kuzu ben 14. Haftadayım dun burun tıkanıklıgından uyuyamadım mecbur burun bandı kullanmak zorunda kaldım
Denizdeniz07 Bizde tam 35+1 olduk bugün. Burun tıkanıklığı bendede var malesef çok zorluyo, nefes darlığı yaşıyorum zaten burnumda tıkanınca iyice eziyet oldu 😔 Cuma günü kontrole gidicez bakalım en son 2350 gr olmuştu miniğim 🤭 herşeyimiz hazır hastane çantası hariç inşallah üşenmezsem bugün hazırlamayı düşünüyorum 🙈 sağlıkla gelsinler sağ salim kucağımıza alalım 🙏🏼
nure Denizdeniz07 Herşeyimiz aynı gidiyor galiba şok oldum, tarihler aynı doğum çantası olayı da bende yıkadım ütüleyip hazırlayacağım bugün ama gözümde büyüyor 🥲 Ayrıca galiba Antalya’dasınız bende Antalya’da yaşıyorum
Cnnyldz Bugün 35 haftalık olduk bizde, son muayenem carsamba günü , doğum da 20 gun sonra hayırlısıyla 🤩
Cnnyldz Vajina agrısından uyuyamıyorum geceleri , mide yanması mahvetti son bi kac gündür , çantam hazır ❤️ Kilo ve boy en son 32 haftalıkken söylemişti doktor, su anda ne kadar bilmiyorum 🤷♀️
Mlk_94 Cnnyldz Aynı şeyi yaşıyoruz bende vajina ağrısından uyuyamıyorum neden bukadar ağrıyor oturunca hiç birşey yok ama yatınca ağrıyor sağ sola dönünce ağrı yapıyor
nure Cnnyldz İlk kez duydum vajina derken kenarındaki çatı kemikleri mi ağrıyor acaba öyleyse magnezyum öneriyorlar
nure Anonymousmom Evet inşallah bende bugün hazırlayacağım kasık ağrısı bir kez yaşadım yarım saat sürdü ama panik oldum inşallah kolaylıkla dogururuz🧡
nure misslavinia1 Bende sağa sola dönerken zorlanıyorum burun tıkanıklığı en zorlayanı Allah yardımcımız olsun✨
Valide-Sultan-61 37+1 den herkese merhaba 🙋♀️ burun tikanikligi yanında gün içinde acaip bir burun kurulugum oluyor resmen nefes aldıkça yanıyor burnumun içi nemlendirici kullanıyorum ama işe yaramıyor. Geceleri ise oturarak uyuyorum nefes alamıyorum az kaldı diye kendimi teselli ediyorum 😞
nure Valide-Sultan-61 Ben iliadın sprey sıkıyorum ikisi birden tikanınca mecburen, 5 günden fazla kullanımı önermiyorlar ama burada arkadaşın biri burun bandı yazmış onu deneyeceğim sizin de bilginiz olsun yoksa ağız açık uyunmuyor asla dalamıyorum
nure erappp Benim tam 3 sene olacak ama ssvd yapan doktorlar 2 yıldan sonra bir sorun görmezse yapabiliyorlar ☺️☀️
sliya30 nure 37 haftalık olduk 🙈😁😁 2 gündür terliyorum felaket mide yanmam geceleri tutuyor oyy bu ikinci hamilelik çok zor geçiyor umarım doğumum kolay olur be zaman doğacam acep çatlıycam artık 😬 ayrıca dün korkudan ağladım doğum korkusundan birde böyle değildim bunda çok çok korkuyorum herşey aklıma geliyor 😪😪
nure sliya30 Aynı şeyleri bende yaşıyorum ikinci doğumum, ilki sezeryandı 36+5 te açılmam olmuştu nst de sancı çıkıyordu makat geliş olduğu için sezeryana alınmıştım. Şimdi normal doğum bekliyoruz hiç doğurmamış gibi acayip mideme ağrı giriyor bir an evvel hem gelsin isriyorum hemde başıma ne gelecek bilmediğim için korkuyorum🥲