kalbiminpariltisi İki düşük sonrası sağlıklı gebelik geçiren var mı motivasyon mesajlarına ihtiyacım var:( coraspin ve oksapar kullanacağım gebe kalınca mthfr 677t heterozigot çıktı. Sizler neler yaptınız
Tugbaakcy kalbiminpariltisi 2 düşük 1 kimyasal sonrası 3. Gebeliğim şimdilik sağlıklı 12 haftaya girdik sayılır. Bizde oksaparla coraspin kullanıyorum bende
mor_menekse kalbiminpariltisi benimde 7 . Haftada 2 tane kaybim oldu kalbi durmustu. Bende de pıhtılaşma çıktı hamile kalır kalmaz coraspin ve Oksapar Kullandım. Şuan 39. Haftaya gireceğiz Allah’ın izniyle 🤲
mor_menekse kalbiminpariltisi Amin Saol canımm Allah seninde gönlüne göre versin. Hayırlı zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin 🤲heterizigot çıktı detaylı bilmiyorum ya doktor anlatmıştı ama unuttum üstünden zaman geçti. Ama çok yüksek pıhtılaşma değil minik dedi
mor_menekse kalbiminpariltisi insalalh canım eğer çocuk denemelerine basladiysa coraspin şimdiden basla doktora sorup ben hamilelikten 1 ay önce coraspin başlamıştım 1 ay sonunda da hamile kaldım . Doktora gittiğimde hemen iğne de verdi ikisini bir kullandım. İgneni hergun aynı saatte yap bu çok önemli.😊
kalbiminpariltisi mor_menekse canım benim ilgine çok teşekkür ederim ☺️ inşallah korktuğum eşikleri geçip sağlıkla ben de anne olurum Allah isteyen herkese nasip etsin:) coraspin kullanıyorum evet (: