beyzazz 33+3 deyim ama sabahları kalkmak bile artık çok zorluyor beni ağırlastıkca 34 de ayrılmayı düşünüyorum siz ne zaman ayrıldınız ?
Ece61 beyzazz yasal olarak 32. Haftada izine ayrılmanız gerekiyor iş görebilir raporuyla 32 den sonra ki haftalar çalışıyorsunuz 37 ye kadar
nez10 beyzazz gebe kaldırımdan beri çalışmıyorum keşke iyi olsaydık da yatmak zorunda kalmasaydık ya önceki gebeliğim de 22ye kadar çalışabildim uyku değil de hareket etmek eziyetti
beyzazz S1907 ne güzel bizde yıllık izin kullanımı yokmuş uzatma döneminde benimde planlamam o yöndeydi ama malesef kullanamıyorum
bilgeka ben de 30+5 deyim henüz bir ağırlaşmam yok aa iyi iyi ben 37ye kadar çalışırım diyordum ama 2-3 hafta içinde ciddi bir ağırlaşma halsizleşme söz konusu sanırım değil mi ? şikayetleriniz ne zaman başladı
beyzazz bilgeka evet son 1-2 haftadır geceleri de verimli uyuyamadığım için ağrılastığımı hissediyorum bende bel ağrısı da çok olduğu için beni daha çok etkiliyor sanırım
gulkrgl Ben de şimdi 31. Haftadayim yıllık izin kullanmak istiyorum 32. Haftada çalışabilir raporu almam mi gerekiyor? Bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
Nsrn1 gulkrgl 32.haftaya gelince yıllık izin vs kullandırmıyordu benim çalıştığım hastane. Zaten doğum iznin var onu başlat diyorlardı. Kurumunuza sorup net bilgi o şekilde alın bence.
beyzazz gulkrgl evet 32 de çalışabilir almanız gerek, çalıştığınız kurum ile görüşmeniz lazım 32 çalışabilir raporundan sonra yıllık izin kullandırmıyor çoğu kurum ben kullanamadım mesela
beyzazz sersss en güzelini yapmışsın hem çalışmak hem hamilelik çok zor ilk defa zorlandığımı hissediyorum
sedaa12 Bugün 35+5 de artık çalışabilir raporumu çalışamaz olarak değiştirdim. çünkü vücut agirlastikca sabahları kalkıp gitmek zorlaştı. Yıllık iznimi 32. Hafta dolunca kullandirtmadi çalıştığım kurum, doğumdan sonra kullanacağım.
beyzazz sedaa12 malesef böyle birşey varmış hayattaki en saçma şey 🤦🏻♀️ siz yine bayağı çalışmışsınız bende hep 37 ye kadar devam ederim diye düşünüyordum ama olmuyor 😪
didemakk 35teyim bende 2 hafta daha çalışmak istiyorum ama zulüm gibi geliyor yaa 34 ten sonra yer çekimini aşırı hissetmeye başladım🤪 ağrılar uykusuzluk vs zorluyor hanımlar, her şey bebişimle 2 hafta daha geçirebilmek için🥲