akngmzkrbck Kızlar 40+4 olduk ne sancı ne bişey hiçbir belirti yok birazdan yatışım yapılacak suni sancı ile baslatalim dedi doktorum. İlk doğumum lütfen dua edin 🤲🏻
Aslhn2101 akngmzkrbck ayy Allah’ım kolaylık versin inşallah kolayca doğurup gelirsin canım❤️ çok geçmiş olsun..
esmasade akngmzkrbck Allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah kolay bir doğumun olur sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşursun 🙏🏻
DorianGray akngmzkrbck Allah kolaylık versin canım ben de aynı durumdayım. 40+2 deyim sancı vs hiçbir şey yok. Bana da bir kaç gün daha gelmezse biz başlatırız doğumu dedi. Perşembe ya da cuma alacak bebeği.
akngmzkrbck Allah razı olsun kızlar hepinizden hepimiz kolaylıkla sağlıkla kavuşuruz inşaallah bebeklerimize🤲🏻
Ceyo93 akngmzkrbck Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bende ilk doğumumu suni ile yaptım sakın korkmayın siz bebeğinize odaklanın sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah
Prenses34_annesi akngmzkrbck rabbim bir avazda kurtarsın inşallah evladına sağ salim kavuşmayı nasip etsin sen de çıktıktan sonra bizlere duanet bizde inşallah kolay atlatırız 🥰