Sehnazs5 Eceninanne benimkisi şöyle vajinada kemiklerde bacaklarının içine doğru şiddetli baskı yürürken yatarken sağa sola dönerken aşırı kötü bir ağrı kemiklerimde kıtırdama sesleri hepsi bir arada 🤦🏽♀️
Zyinat Sehnazs5 aynen o bende de var bir aydır otururken bile acıyor cnm bu arada 36hafta oldu bebişkom belkide bebek baskı yapıyor artık normal ama ağrı olması
Eceninanne Sehnazs5 ya bende de oluyor 24+5 teyim 4 5 gündür bu ağrıyı düşünüyorum acaba normal mi diyr özellikle kalkarken oluyor ağrı baski. Normal midir acaba bu haftalarda
Sehnazs5 Zyinat benimde 36+1 hafta oldu 😂 dayanamıyorum artık uykusuzum gece uykum yok sadece 2 saat uyku uyan bütün gece sürünüyorum sizdede aynı mı
Zyinat Sehnazs5 aynen öyle 36+2 oldu benimkisi , bide bir az toplu dedi doktor baya baskı yapıyor , uyku zaten yok bazen uyuduğum günleri mutlu oluyorum )) 3145 gr dedi salı randevum var birde
Sehnazs5 Eceninanne normal merak etmeyin magnezyum isteyin doktordan hoş bana o bile fayda etmiyor 🤦🏽♀️
Sehnazs5 Zyinat maşAllah 🙏🏼 benimde bugün randevum var bakalım ne diyecek 😍 bende uyuyabilirsem çok mutlu oluyorum bugünlere kaldık 😂
Gulo0106 Ya bende böyleyim şu an 34 haftalık hamileyim perişan etti beni ne iyi gelir pilates squat falan mı yapmak lazım ilişkiye mi girmek gerekiyor çözemedim gitti