sari-uggli-mehmet-aga Fatma0715 normal bence ama bi 100-150 gram daha fazla olabilirmiş fakat öyle çok küçük diyemeyiz.
Ballkusum_33 Fatma0715 2 buçuk kilo doğdu gebelik şekerim vardi o yüzden öndeydi haftası ama yine de 1 haftadır kuvozde ve ne zaman çıkar bilmiyorum ☹️
Fatma0715 Ballkusum_33 rabbim sabır versin çok zor gerçekten ben şuan düşündükçe kötü oluyorum inşallah en kısa sürede verirler yavrunu sana
Ballkusum_33 Meresss amin inşallah bizimki için de bu hafta doğan bebekler 15 gün bizimle kalıyor dedi ama bekleyip göreceğiz dedi bı hafta çok zor geçti birde 1 saat uzaklikta dikisli oldugum icin yolculuk yapamiyorm esim resmini getiriyor oyle :(
Meresss Ballkusum_33 inşallah bian önce kavuşuruz yavrularımıza çok özlüyorum haftada 3 gün gidiyorum benimde bi saat uzaklıkta en azından 1 haftan kalmış bizim belli bile değil 13. Gün bugun
Ballkusum_33 Meresss hayırlısı ile kavuşursunuz inşallah bizimde öyle dedi ama belli değil ne zaman çıkacağı her gün arıyorum durumu için beklicez diyorlar
Fatma0715 Meresss ne bileyim kuzum yaa doktorum öyle dedi birkaç kişi de küçük olduğu için küveze alırlar dedi o çok korkuttu beni inşallah 2,5 kiloyu görürüz
Meresss Fatma0715 kimseyi dinleme güzel beslen birazcık daha toplansın küvezdende korkma bebklerimiz için en güvenli yer orası çok zor ama eve getirsek daha zor olmaz yani onların sağlığı için dayanmak zorundayız canım iyi düşün sen
Ballkusum_33 Fatma0715 Allah razı olsun canım inşallah bekleyen herkes sağlıcakla kavuşur bebeğine sende vaktinde sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲