Buseufuk1531 Merhaba anneler nasılsınız ? Ben 7 aylık hamileyim her akşam avakado yiyorum nerdeyse bu bebeğime kilo aldırır mı aldırıyorsa bana da gereksiz kilo yapar mı sizce
Dark Buseufuk1531 ne zamandan beri yiyorsunuz, avakado sağlıklı besin kilo aldırır mı bilmiyorum ama gelişimi için faydalı
Kleopatra- Buseufuk1531 Gereksiz kilo yapacağını sanmıyorum. Ama çok sağlıklı olduğunu duymuştum hamilelikte.
arirangg Buseufuk1531 Avokado çook sağlıklı ama haftada 2 tane tüketmen yeterli canım. Fazlası dediğin gibi gereksiz kilo yapar
Ellia Bende hamileliğimin başından beri yiyorum 32.haftadayım doktor nasıl beslendigimi sorduğunda avakadoyu özellikle belirttim , bebek ve rahim için çok sağlıklı olduğunu ve gereksiz kilo alımı olmaması için sadece günde yarım yemem gerektiğini söylemişti canım.
Stoppedstar Buseufuk1531 diyetisyen ile çalışıyorum başından beri. Çeyrek yiyorum günde. Yani listem o yönde.
MeltemKartal22 Buseufuk1531 naısl yiyorsunuz içine birşeyler katıyorsunuz tatı naısl bende 19 haftadayım daha hiç yemedim tatı pek güzel olanıdğınu duymuştum
arirangg MeltemKartal22 Tek başına güzel değil ama tatlandırırsanı çook lezzetli. Ben limon, tuz, karabiber, pulbiber ile tüketiyorum ve çok seviyorum. Bazen de avokadoyu püre haline getirip biber salçası, zeytinyağı ekleyip tost yapıyorum.
Stoppedstar gozdetrhn maalesef yapıyor. Çok sağlıklı ama çok ciddi bir yağ kaynağı. Her gün bi tane avokado muhakkak kilo yapar. Değişim listelerinde bile porsiyon olarak çeyrek veriliyor. Her gün tüketen insan sayısı azdır bence ondan atıyorum haftada iki gün birer tane yeseniz sorun olmaz ama her gün bi tane ciddi bi yağ alımı demek. Gün içindeki diğer yağlardan kısmak demek.
Tgcccc Buseufuk1531 ben her gun yarım kullanıyorum canim yani 1 haftayı dusundugunde 3 tane falan yemis oluyorum