Hatunnn EzgiMenteYldrm valla ben 28de hazirladim erken dogum riskim vardi diye normal evdeki bebek kiyafetleri icinde 32 yi bekliyorum suan 30 olduk:)
Hcrksk 32 de yıkamaya başladık 33 de yerleştirdik.ben kilitli buzdolabı poşetine koydum.yere değer düşer vs diye.şuan 38+2 yiz ne gelen var ne giden🤪
Fatmasnny Hcrksk bende kilitli poşetlere koyup üzerine içlerinde ne olduğunu yazdım. Ama gelen giden yok ☺️
Fulyax 33-34 haftalar yani şu aralar😅 yıkandı ütülendi çantamız bugün yarın hazırlıcam ama bendemi kilitli buzdolabı poşetine koysam😂
Fatmasnny Fulyax kilitli poşet düzenli ve rahat oluyor diye düşünerek yaptım bende üzerlerine neler olduğunu yazdım aramasınlar diye. Kimse çantanın içinde ne olduğunu bilmediğinden teslim etmeleri, ihtiyacı olanları bulmak daha kolay olur bence
Hcrksk Fulyax kesinlikle öyle yap canım.arkadaşımın doğumunda hemşire doğumhaneye verilecek kıyafeti yere düşürdü direk kirliye ayrıldı kıyafetler.el değmemiş olur hem,giyilmezse de eve tertemiz geri döner eşyalar.
Fulyax Fatmasnny Doğru haklisiniz hem açılıp düşmez felan ıçinden bende bugün kitli poşet bakıyım 😊😊😊
EzgiMenteYldrm Fatmasnny Ben de kumaş büyük keseler var onlara koyarım diye düşünüyordum :) 32+3 haftadayım yavaş yavaş başlasam mı 😀 yaklaştıkça stresim artıyor😓
elifiii EzgiMenteYldrm başlayın bence bir anda bitmiyor zaten aklınıza geldikçe de koyarsınız ama yıkama ütüleme faslını bitirin, sonra cidden çok zor oluyor.
Fulyax Hcrksk haklısınız valla bende titiz biriyim😄😄😄 çantaya direk koyunca çanta kokusunu alıcak kirlencek diye bile düşünüyorum 🙄
aysgldlrl67 Bu arada en geri ben kaldim galiba.33+2 deyim ne yikadm ne utuledm.bi iki parca eksiklerm bile var.bu hafta tamamlayaym bari 😊
elifiii EzgiMenteYldrm 32-33-34 yayıla yayıla yaptım. şimdi 35 bitti daha doğum nerede olacak o belli değil ama çantam hazır 🙈🤪