nuurrceren Mervecimm yapanlar çok memnun 😄 doğum yaptıktan sonra da “keşke üşenmeden yapsaydım” diyenler de mevcut 🫠 ben de yaptım sandım ama becerememiştim.. tam olarak perine masajını yapamasak da orayı yağlamak çok iyi geliyor 🥲👍
SuperMom3 Mervecimm 36 haftadan itibaren bol zeytinyağı ile sabah akşam yapıyordum 3950 doğdu oğlum kesisiz dikişsiz çok şükür 😍😍
nuurrceren sersss evet ya zeytinyağı ile ya da hindistan cevizi yağı ile yağlamak o bölgeyi yumuşatıyor💛
Bebetooooooooooo Sıcak duş ve sonrasında Ilık zeytin yağı ile karın bacak vajina yağlanmalı diyorlar doğumu kolaylaştırıyormuş deniycem bakalım 38 haftalık olduk zamanı geldi
Ceylinsi Bebetooooooooooo 34.haftadan sonra öneriyo doktor diye biliyorum ama yapamam diye de korkuyorum acıyor falan diyenler var
Bebetooooooooooo Ceylinsi abimin düğünü vardı o yüzden ben yürüyüş bile yapmadım çok şükür bu hafta atlattık düğünü o yüzden ben şuan başlıycam bunlara birazdan da doktor kontrolüm var bakalım ne diyecekler
Ceylinsi Bebetooooooooooo yaa Allah mutlu mesut etsin canım 🥰 doktor da güzel şeyler söyler inşallah 😊
nuurrceren hanımlar internete “perine masajı” yazınca nasıl yapıldığı ve ne şekil, hangi parmak ile yapıldığı yazıyor. anlatmak yerine video izlerseniz daha iyi olur 😄💛
Bebetooooooooooo Ceylinsi teşekkür ederim Allah razı olsun 3 gün sonra tekrar kontrole çağırdılar 38+0 3.300 olmuş minik 🐰
Bebetooooooooooo Ceylinsi olur mu ki yaa 😄😄 valla sancı falan yok bakalım ne zaman kavuşcaz Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah 🤲🏻🥰