Nnanaa Allah gerçekten yardımcıları olsun ozeldeki doktorları. Özellikle bizim milletimiz çok zor gercekten valla bende doktora gidiyorum doktorum sasiyir hicmi diyor bir ay içinde birşey olmadı vs diye yo diyorum ayrıca acil bir durum var ise niye yazıp beklim yada ay grip oldum dur doktora soylim bakım ne yapacak 😂😂 geçenlerde zor bir enfeksiyon atlattım oda gittiğim dahileyici kendi ile çelişkili davrandı ilaç yazdı kullanım konusunda kararsız kaldı bende yazdım kullanabilirsin dedi muayeneye gittiğimde sordu bende anlatınca güldü o yüzden sende ilk defa yazdın dedi ya ben parayla muayene oluyorum diye satın almıyorum ki onu ben gittiğimde benimle muayene odasında ilgilensin bilgi versin gerçekten bu bana yeter ayy hapsirdim niye bana yazmadı ayy gece tahlil attım degerlendirmedi yok soda içtim zararlı mı diye sordum dönmedi çok saçma cidden acil durummu var çıkar gidersin hastaneye bitti tahlil mi degerlendirtcen gün içinde yazarsın yada hastaneyi arar not biraktirirsin bitti gitti onlar da insan onlarda bir can köle değiller valla ben yıllarca ayrıca özelde çalıştım o kadar çok doktorların numarası varki daha birini aramisligim yoktur çünkü nasıl çalıştıklarını biliyorum