as_af valla seytan görsün yuzunu 6 ay sonra bana kapi kapı doktor aratti pislik, cok güveniyordum ne derse ikiletmedim testleri yaptım kan testi istedi bi ton tahlil ivir zıvır sorgulamadan yaptırdım hep bi meymenetsizdi suratı ama isinde iyi diye bebegimi dusundum gittim , kendi bakip kendi icinde sonucu yasiodu acikliyim anlatayim diye bi tavri yoktu rekli bi kere bile goremedim oglumu daha yok haftaya bakalim yok 3 hafta sonra daha iyi olur o zaman bakalim .. eşimi almadı 1 kere iceri covid var diye hadi onada sustuk, bişey sorarsin burnunun ucuyla cevap verir her gitmemde kendimi hatirlatirim, acil bi durumda msja aramaya cevap veriodu ama iyi gunler dersin karsisinda hayvan mi var insan mi var tepki vermez , en son geçen hafta muaynede kacinci gebeliğin diyince bende ip koptu 3 dk zor muayne etti 1 cm acilma var dedi ilac verdi gonderdi acilma ne niye olmus sonucu ne olur ne yapmam lazim tek bisey diyemedi ben zaten şoka girdim ciktim odasindan .. 6 aydir odedigim bir kurusu bile helal etmiyorum . Direkt baska bi dr a gectik allah razi olsun beni sakinlestirdi uzun uzun anlatti. Yarinda yine yeni doktorumuza gidicez 🙏