ssa239688 Tutiliko Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senın adına ne mutlu darısı başıma ben polip ameliyatı ile birlikte laporoskopik dermoid kist ameliyatıda oldum 2 cm di tek yumurtalıkta alındı bakalım Hayırlısı Allahtan şuan sağ boşluğumdada anlam veremediğim bir ağrı yaşıyorum 2 ay oldu olalı bende ameliyatı yarın kontrolüm var söyleyeceğim bakalım..
ssa239688 Akan Ne güzel benide yıpratıyor inanın bu akşam bile ağladım eşimde bıktı adam bu druumdan ama her ay beklemek 😞
Akan ssa239688 gerçekten zihninizden çıkarın herhangi bir Sağlık sıkıntısı yoksa kaç kişiden duydum benzer şeyi
ssa239688 Akan evet haklısınız aklımdan çıkardıgım aylarda olmuştu hele ilk zamanlarda hiç umursamıyordum aman ya olur 3 5 aya zaten dedim 1 seneyide geçince korku sardı gerçekten ben anne olamayacakmıyım korkusu ondan sonra araştırmalar başladı ameliyat oldum dua edin bana umarım ameliyat sonrası olduguma değer 🙏🏼
ssa239688 MadameHappy34 Resmen umut oldunuz şuan bana maşşlah Allah kucağınıza almayı nasip etsinnn benimde 1 yılı aştı artık olmadı polip alındı artık olur inşallah benimde o yüzden olmamıştır belki🥹
munevver_frt ssa239688 8 yıldır bekliyoruz özlemle, 5 aylık erken doğum ile ilk göz ağrım oğlumu kaybettim inşallah sizde hakkınızda hayırlı olan zamanda gebe kalırsınız
Elifengin 2 dış gebelik, 6 düşük ve 25 haftalık kayıp kendiliğinden …. 15 sene sonra 6cı tüp bebekte 18 haftalık oldum elhamdulillah … inşallah kucağıma almayıda nasip eder rabbim🤲🏻
Selin-Bal ssa239688 2 sene önce doktorum poliplerimin olduğunu ve bunu alınca kendiliğinden hamile kalacağımı söyledi. Polip ameliyatı olduktan sonra 6 ay kontrolümüzde herşey yolunda dedi pinpirikli ben başka dr a gittm ve yeni polip oluşumu saptandı. Uzun bir tedavi sürecinden sonra Eylül başında polip için tekrar ameliyat oldum ve ekim ortasında tüp bebek transferi oldum. Bebiş ve ben öğrendikki herşeyin herkesin iyisiyle karşılaştırsın rabbim. Umarım sizde araştırırsınız ve sizin için en doğru olanı seçip bebeğinize kavuşursunuz.
SemaArin ssa239688 ssa239688 EVLİLİĞİMİN 8.AYİNDA BAŞLADIK BİZ RAHİM FİLMİ SPERM TESTİ HİSTEROSKOPİ POLİP ALDIRMA FEMARA KLOMEN ÇATLATMA İĞNESİ YUMURT TAKİBİ OVULASYON TESTİ KÜRLER YAĞLAR DERKEN 2 KİMYASAL 1 SAĞLIKSIZ GEBELİK GEÇİRDİM FEMARAYLA VE 3.SENEMDE KURTAJİMİN 3.AYNDA YNE FEMARAYLA KIZIMA HAMİLE KALDİM ÇOK ŞÜKÜR
Kivircikkuala ssa239688 merhaba canım 🥰🥲 benimde 1,5 yıldır olmuyordu gitmediğim özel hastane kalmadı . En son çare devlete gideyim bide dedim orda detaylı bakıldı ve hsg çekildim meğer iki tüpüm de tıkalıymış 🥹 5 ekimde çekildim ilk ay adetimi gördüm bu ikinci ay bende bekliyorum minnağımı 🥲
gamzecee gl12cn34 benimde eşimde 9. Kromozom inversiyonu var ankara bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım ama laboratuvar intergendi pgt-m ve pgt-sr yöntemi yapıldı size tavsiyem işin ehlinde yaptırmanız ve bol bol dua dediğim gibi ol derse olur rabbim üzülmeyin
Myworlddd gamzecee banada bu yöntem yağılıyor şuan iki tane embriyom inceleme de sizce sağlıklı olanın tutma ihtimali yüksekmidir
mrvsrcn ssa239688 evliliğimin 20.ayı bebek denemenin 15.ayı… klomen famera çatlatma iğnesi tedavisi uygulandı 3 ay rahim filmi çekildi sayısız takviye alternatif tıp tedavileri bakalım tekrar başlıyoruz tedaviye inşallah bu sefer olur bakalım nasıl bir yol izleyecek doktor bilmiyorum. pcosum insülin direnci var boyum 168 kilom 80 kilo veremiyorum :(
ssa239688 mrvsrcn şu mfk ürünlerine baktınızmı adalis ve advıctor la ayrıca yememede dikkat ederek 3 kilo verdim henüz 1 ay olmadı
gamzecee ssa239688 2 kürtaj yaptığım doktor araştırman gerek demişti sonradan ben araştırdım ne yapılıyor kimler ne yaptırmış diye ilk baş genetikten başlamıştık genetik sıkıntı çıkmıştı direk tüp bebeğe başvurduk