Ela3834 İns bebektir ya. Göbekten vurulan porlutex etkisi mi ? Yoksa tutuyor mu 5.gunum 🙄 Soldan iğne gibi oluyor. 1 deneme de kalçadan progestandı hiçbir etkisi olmamıştı karnımda
sunax Ela3834 aaa benimde 4. Gün aynı brkirtiler bende de var inşallah tutunuyorlardır ama bende tamamen adet öncesi sendromu gibi bel ağrısı kasık ağrısı inşallah bizimledirler 🙏
Ela3834 Aslaninannesi01 ağrı değil de batma oluyor yumurtamdan öyle hissediyorum. Gobekte kasıkta değilde yumurtadan geliyor iğneleme… Sizin sonuç ne olmuştu bu ilacı kullandığınız da
Asel_linanohut sunax zaten adetle aynı belirtileri yaşıyorsunuz ben 2 günü adet olucam diye düşünüyordum öyle ki adet belirtilerim vardı 5. Gün ikinci çizgi çok silik bir şekilde çıktı
Ela3834 sunax Asel_linanohut İnsAllah ya anne olurum inşallah bende……. 6.gun oldu ya kızlar sizce gebelik testi aldıriyim mi 😑 1.olumsuz oldu ya ben çok negatif dusunceliyim aldırsam mı belirir mi çizgi 😑
sunax Ela3834 benim 3. Denemem o hatayı daha önce yaptım çıkmayınca psikolojik olarak çok düşüşe geçiyorsun bence gününü bekle canm eninde sonunda o gün gelecek inşallah hayırlı haberler alırız 🙏
Asel_linanohut Ela3834 kendinizi olumsuzluğa değil olumlu olana bağlayın ben hep dediğim şuydu ben biliyorum çocuklarım bana tutundular hep iyiyi düşünüp iyiyi çağırın
Cicimannem Kızlar bu gün benim de 7 günüm sabah dayanamayıp test yaptım,negatif 😞 Hemen güdip kan verdim 0-44 çıktı sizce umut varmıdır??
Ela3834 Cicimannem ikinci çizgi çok silik duruyor ay ağladım o kadar yarım saat banyo da… İnsAllah klacak inşallah yükselecek degerler
sunax Yapmayın kızlar daha çok erken ben burada 9. Gün negatif görüp 12. Gün pozitif gören çok kişi gördüm takmayın kafanıza tutun kendinizi test yapmayın