Liyarya Kızlar 1.5 yaşında kızım var ve yeniden hamileyim . Eve haftada birkaç gün gelecek yardımcı arıyorum acaba nereden bulabilirim bir fikriniz var mı
1Gunes Liyarya yani çevrenize sorun en güvenilir çünkü yabancı birini eve almak ne kadar güvenli olur bilemedim
Eylulmom_ Liyarya armut uygulamasından bulabilirsiniz güvenilir bir site ve gönderdikleri kişilerde onlara bağlı kişiler her hangi bir durumda karşınızda bir muhattap bulabiliyorsunuz
Lizbonn Liyarya Oturduğunuz yaşadığımız yerde komşularınız yok mu ? Onların aldıkları kişiler elbette ki vardır. Armut uygulaması da var fakat ben çok beğenmiyorum
Eylulmom_ holly Allah Allah ben hep ordan çağırıyorum memnunda kalıyorum aslında size mi öyle denk geldi acaba kadın ne gibi farklıydı kız😅
holly Eylulmom_ evi doğru düzgün temizlemedi biraz yardımcı olduk kendisine fazla olan eşyalardan falan. Sonrasında sürekli arayıp para istemişti 😂
Eylulmom_ holly 😅😅😅 hadi ev de iş konusunda anlarımda sonradan sürekli arayıp para istemesi gerçekten çok ilginçmiş 😅😅ne insanlar var Allahım