2022bebeki damlain Gelmesi ortalama 15-20 günü buluyor aldınız mı bilmiyorum ama tasarımları çok iyi ama malzeme kalitesi maalesef çok zayıf. Özellikle nemli bölgedeyseniz zamanla suntalarda eğilmeler, esnemeler oluyor.
Busel damlain biz kendi giyinme odamızda kullanıyoruz ikea 2.5 sene oldu sapasaglam başka odadan başka yere de taşıdık sıkıntısız içi.doluyken hemde o zaman aldigimizda yakın olduğumuz için belki de 5-10 günde geldi
catandgirlmom damlain ben dolap vs aldım ama aracımızla getirmiştik onları koltukları ikea ile getirtmiştik hafta içi almıştık haftasonu teslim etmişlerdi çok kısa sürmüştü ama internetten almadım mağazaya gidip almıştım belki onunla alakalıdır
Asyabuse İkeadan değil ama koçtaştan aldım çok hızlı geldi hatta kurmayada aynı gün gelindi memnun kaldım şu anlık şahsen. Nova bebek odası diye geçiyo şifonyeri ve dolabı aldım sadece
Denizdeniz07 Bizde yeni doğucak bebeğimiz için ikea dan aldık dolabı kendimiz getirdiğimiz için teslim süresini bilmiyorum. Kalite olarak şuan için gayet iyi görünüyo ama uzun vadede ne olur bilemiyorum 🤷🏼♀️