Kuem Kızlar merhaba, 5+5 haftalık gebeyim. Ama her gün kasık ağrım var özellikle geceleri daha fazla. Doktorum en son kontrole gittiğimde bu durumun normal olduğunu söyledi ama içim içimi yiyo. Benim gibi sürekli kasık ağrısı yaşayan var mı acaba
denizarenmom Kuem ben 5+3te ogrendim ogrendikten yaklasik 10.haftaya kadar surdu ve doktorum hep sorun yok dedi🫶🙏
MadameHappy34 Kuem normal canım vücudun hamileliğe alışıyor sırt üstü yatmamaya çalış o zaman daha az ağrı oluyor.
kvrcknrs Kuem merhaba ben de 4+4 üm salı günü Dr a gideceğim daha gitmedim ama benim de sürekli kasık ağrım var. Ben de sürekli korku içindeyim. 😔
Sr10 Bende 6+3 keseyi gördük daha kalp atışını duymadm ama sürekli adet sancım var kask ağrım normal diyorlar ama genede insan düşünüyor tabi yarım tekrar doktora gideceğim aynı şikayetlerden inşallah birşey yoktur ikinci gebeliğim bu arada ilkinde hiç böyle şeyler ysamdm
Kuem Sr10 canım benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için içimdeki bu korku o sebeple.. atamıyorum malesef içimden. Etrafımdaki herkes bu gebeliğine odaklan anı yaşa vs dese de istemsizce içimde sürekli korkuyla yaşıyorum. Tadını çıkaramıyorum bile
Sr10 Kuem Rabbim şifa versin inşallah dua et Allah’a emanet hepsi inşallah herşey dilediğin gibi olur
Merveiltr Bebek yerleşiyor derler normal yani bende geberiyordm agrıdan 7haftalıgım ama senin haftalarda daha fazlaydı hamdolsun simdi biraz daha iyim
Elifnrcn Bende de heran adet olacakmışım gibi ağrım var hatta bnde post açmıştım inanılmaz korkutuyor beni ama şu an aynı şeyleri yaşıyor olmak bi nebze rahatlattı beni😌
Yatadyes001 Bende de aynı durum. Beta HCG’m ile son regl tarihim uyuşmuyor sanırım ben o yüzden olumsuz bi durum mu var diye düşünüyordum. İlk gebeliğim. Ama sanırım normalmiş. Yarın 3. Kez kan vericem ve haftaiçi doktora gideceğim. Cuma günü gittim hcg m 520 olduğu için kese vs. Görünmedi. Ama tanıdıklarım bu regl ağrısına benzeyen ağrıya hep yerleşme ağrısı dedi. İnşallah hepimiz sağlıklıyızdır😇
Kuem Kızlar içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim 🌸 Rabbim içimize ferahlık versin inşallah, sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin🤲🏻❤️