Minikkoalam13 Merhaba bu haftalarda ilk gebelikte bebek hareketlerini hissetmeye başladınızmı sevgili anneler ?
Guzelanne56 Minikkoalam13 ben 19 haftanın başında hissetmiştim ama öyle aman aman bir hareket değildi sanki böyle içerden bir şey kıpırdatmış gibi değişik bir hareketti ama tabii ki 24 haftaya kadar hissetmeyen anneler var benim arkadaşım 22’de hissetti mesela ben 19’da hissetmiş Olsamda bir gün var bir gün yok şeklindeydi günde belki bir defa hissediyordum belki iki gün hissetmediğim oluyordu o yüzden hissettikten sonra hareketlerin durulması sizi korkutmasın 24 25 haftaya kadar bu düzensizlik çok normal net hareketleri 28’den sonra hissedeceksiniz
Celikkelanurr02 Minikkoalam13 benim ilk gebeliğim olmasına rağmen 17. Haftamın sonunda hissetmeye başladım ilk başlarda tabi emin olamadım acaba bağırsak hareketi falan mı diye ama sürekli devam edince dedim bebiş bizim halay çekmeye başladı o kadar netti ki hareketleri hala daha öyle 2 haftadır hissediyorum şükür ama doktor kontrolünde yine de sorcam bu kadar erken hissetmen normal mi diyee 🙃 eğer hissedilmiyosa da endişelencek bir durum yoktur 24.-26. Haftalarda hissedenlerde oluyormuş ilk hareketlerini
Dark Minikkoalam13 evet ben hissetmiştim tamda o siralar, böyle seyirme gibi Tam olarak hareket dönme tekme vs çok daha sonra oluyor
Burdabirivar Merhabalar 18+5 de yani dün akşam hareketini hissettim bebişin hatta eşim elini karnıma koyduğunda o da hissetti sanki böyle hafif bir tekme gibiydi
Iris Gebelik 19. Haftanın sonunda hissettim. İlk gebelikte 20. Haftanın sonunda hissetmiştim. Ben 2. De daha erken hissederim sanıyordum ama çok fark olmadı.
Bengum İlk gebeliğim, 16. Haftam da hissettim bir an da şok olmuştum garip bir histi fakat uzun sürmedi çok büyük bir şey de değildi içimden rüzgar esti gibi olmuştu üst üste 3 kere
Minikkoalam13 Evet dediğiniz gibi bende hissediyorum ama ara ara bazen 1 veya 2 defa bazende öksürdügümde veya hapsırdıgım da karnımda bişey kıpırdıyor ama düzenli değil 🥹