2bebeannesiii Cdem21 Kız maşallah nasıl aldın o kiloyu ben o kadar yedim de bebeğe gitti bana kalmadı resmen .
Cdem21 2bebeannesiii bende çok şaşkınım çünkü hayatta kilo alamayan birisiydim😅umarım inşallah bende kalır amin🤲🏻
Sedafatms Damlanek Damlanek 17+1 2,5 kg ama korkuyorum bende daha alacağım diye biraz fazla kg hamile kaldım 87 ile
Ebruuu2 Damlanek 34.haftada doğum yaptım 10kg almıştım.Hepsi gitti.Şuan hamile kaldığım kilodayım.Hiç sıkıntı yapmayın veriyorsunuz tekrar 😇🌸😂
mor_menekse Ebruuu2 hepsi gidiyormu Cidden .bende 38+5 haftamdayim 8 kilo aldım gider diye düşünüyorum zaten plasenta Bebegin kilosu suyu derken 7 kilo gidiyormuş galiba
Rumeysa_2018 Damlanek ayy kardeş 24 haftalığım 16 kilo aldım kontrolsüz yememde yok ödemde yok bildiğin kalçalarım genişledi karnım füze gibi sanki yarın doğurcam 😵 çoook moralimi bozuyorum bu konuya
qzd Damlanek Damlanek 22+2 suana kadar 3 kilo aldım ama bundan sonrasi icin tedirginim iştahım acildi gibi😇 ama çokta önemli degil bebişim sağlıklı olsunda kilolar verilir🥰