Kevserymn Damlanek 18 hafta -2 kg ile yola devam 🫣😍 ilk hamileligimde toplamda 12kg almıştım bunda tam tersi verdim neden bilmiyorum 🪷
Elyesa eylul94 97 ile kaldım 92 ye düştüm şimdi 94 kgyim 22+3 üm valla normal besleniyorum hamileyim diye aşırıya kaçmıyorum işe yarıyor
kbrkbrk Damlanek 25. Hafta 3 kg ama 1 kilosunu geçen hafta dikkat etmediğim için aldım şimdi tekrar eski düzenime dönmeye calisiyorum 😬
pheobebuffay Damlanek 25+3 6buçuk 7 arası almışım doktor görüntüde hiç çaktırmıyorsun belli olmuyor ama çok almışsın dedi 55buçukla başlamıştım bu arada. Ve bundan sonra en fazla 5-6 kilo alabilirsin dedi daha önümde çok zaman var napıcam bilmiyorum dikkat et dedi😥
balkizinbebegii Damlanek 23. Haftada +6 aldım. Çok iştahım da yok aslında fazla da yemiyorum ama neden bu kadar aldım bilmiyorum fazla geldi bana
Zeynepsen Sultan_gunes47 tabiki 56 ya düştüm ama öyle emziruncr verilmiyo sporda yaptım diyette emzirirken
hunilimom Sultan_gunes47 ortalama bir yıl içinde verdim zaten doğumdan hemen sonra bütün ödemim gitti nerdeyse 14 kilo verdim
Edafmo Damlanek 24+3teyim 17 kilo aldım… Cidden ben gibi olan, çok hızlı kilo alan yok mu ya da var söyleemye mi çekiniyorsunuz ya da gerçekten herkes az mı kilo alıyor 😂 vallahi böyle postlar psikolojimi bozmaya başladıı