Damlanek Merhaba kızlar 20. Haftama giricem 8 kg aldım fazla mı aldım diye panik oldum siz kaç kg aldınız kaçıncı haftadasınız ?
cansualisa Damlanek 31 hafta da 9 10 kilo arası bugün çok çıktım su içtim hemen farkettiriyor sok oldum😞
Guzelanne56 Damlanek buradaki rekor bende 62 kg ile hamile kaldım 33 haftanız tam 32 haftam da 87 kiloydum tam 25 kg almış maşallah bana bir de bunu geri vermesi var😂
cansualisa Damlanek evet kuzum 49 gün kaldı belli günümüz🌺 yok birden aldım 67.5 çıkıyordum suan 69 sok oldum ekmek bile yemiyorum
Hanife47 Damlanek 38 hafta olacgiz yarım saat sonra inşallah en son tartılali çok olmadı ama 7 buçuk kilo almıştım ama ben 75le hamile kaldım belki kilom fazla oldigi için çok almadım bilmiyorum
Guzelanne56 Damlanek kalacağını zannetmiyorum ya ben evlenmeden önce 85 kg’dan 58 kg kadar düşmüş bir insanım inşallah yine aynı şekil azim ve çabayla düzelirim tabi bu rahatlığın benim başıma çok iş aştığı için hiç zannetmiyorum😂😂😂
2bebeannesiii Damlanek 47 kilo ile hamile kaldım , perşembe günü 40+3 haftalıkken 54 kilo ile doğum yaptım . 7 kilo almışım ama şu an kaç kiloyum hiç bilmiyorum .
Elyesa Damlanek ben 2 kg aldım ama kilolu hamile kaldığım için dikkatli olmaya çalışıyorum 100 olmadan doğurmam lazım🥲
eylul94 Elyesa kaç kilo ile kaldınız ben 91 kilo ile kaldım dha çok yeni korkuyorum bnde çok kilo alcam diye kilo almamak için ne yapuyorsunuz ?