VeraNisa Hanımlar merhaba merak ettiğim bı konu var hamilelik sürecinde intim yıkama jeli kullanilmasinda bı sakınca varmı yahut bunu doktoruna dannisip fikir alanınız varmı yani koku sıkıntısı artık benim canımı çok sıktı sizden fikir almaya ihtiyacım var🥴🙃
2022bebeki VeraNisa Ürünü bilmiyorum ama hamilelikte bu tarz ürünler kullanılmıyor diyr bilmiyorum. Vajina ph dengesini bozup, enfeksiyona sebep olabiliyor🤗
baby3_ VeraNisa hiçbir şekilde vajinanın mukozasını değiştirecek jeller önerilmiyor. Doktorunuza da sorabilirsiniz
Berelfgun VeraNisa intim yıkam jellerinin ph ı zaten o bölgeye uygun ben kullandım hiçte bişey olmadı
Yarenboduroglu VeraNisa 22haftalik hamileyim doğum doktorumun önerisi ile aldım kullanıyorum gayette memnunum, eğer ki bir sorun olacak olsaydı onermezdi diye düşünüyorum
nilsmomy VeraNisa oluyor tabii ki hatta tedavi şart özellikle hamilelikte mutlaka doktorunuza söyleyin
VeraNisa Çünkü ben ilk kızımı emzirdigim süreçte baya aşırı bı enfeksiyon vardı doktor basit bı ilaç yazdı emzirdigim için zerre fayda goremedim
nilsmomy VeraNisa basitler işe yaramayanca mecbur normal antibiyotikte başlıyorlar bana öyle yapıldı siz yine tedavinizi olun mutlaka